MuratTheFounderOfGariban
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 12,250
GMK kasada bunlar sorun çıkarmaz.
matcha green ile bu moru alsam uygunmudur matcha lineer purplde tactile sıkılmam değiştirerek kullanırım diye düşündümGMK kasada bunlar sorun çıkarmaz.
matcha green ile bu moru alsam uygunmudur matcha lineer purplde tactile sıkılmam değiştirerek kullanırım diye düşündüm
mathca green
purple
kafa başlıkları değişik sorun yaratırmı aynı keycapsleri kullanmak için
akko yazıyodu videoda mdm miş switchler kusura bakmaHocam akkolar gmk kasaya tam olarak oturmuyorum diyorum.
bu arkadaş önermişşti yellow switchleri haberin olsunHocam akkolar gmk kasaya tam olarak oturmuyorum diyorum.
akko yazıyodu videoda mdm miş switchler kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arkadaş önermişşti yellow switchleri haberin olsun
gatheronlar uyarmı gmk kasaya
Gmk67 switch tam oturmuyor
Arkadaşlar 3 farklı switch modeli ile denedim fakat bazı tuşlar sadece tam oturuyor. Onun dışındakilerde boşluk kalıyor tam oturmuyor. Tuşu sökerken switch ile birlikte geliyor.www.technopat.net
Gateron ama hangi gateron? red yellow falan düşünüyorsan geç hissiyat olarak sevemezsin. Custom bir şey bak
www.gateron.co
www.gateron.co
aldıgım gmk yı iptalmi etsemGmk67 switch tam oturmuyor
Arkadaşlar 3 farklı switch modeli ile denedim fakat bazı tuşlar sadece tam oturuyor. Onun dışındakilerde boşluk kalıyor tam oturmuyor. Tuşu sökerken switch ile birlikte geliyor.www.technopat.net
Gateron ama hangi gateron? red yellow falan düşünüyorsan geç hissiyat olarak sevemezsin. Custom bir şey bak
2500 3500 arasıBütçen ne kadar toplam
zevkten zira bi arkadaş çok ısrar etti al al diye attıgım ss te vardır bi bildiği diyip aldım cremyi o önermişti attıgın forum floodlarınada baktım herkes şikayetçiValla sonuçta kendi zevkine göre alıyorsun bence iptal etme. @freygasm 'ın daha iyi bir önerisi var mı bilmiyorum tabii.
![]()
Gateron KS-3 Milky Pro Switch Set
Gateron Milky Pro Switches(KS-3 Pro) are popular with the community and switch enthusiastic. These switches utilize retooled molds, reduced stem wobble, and increased smoothness. It is available in the Milky Red Pro and the Milky Yellow Pro, each offering a different typing experience.www.gateron.co
![]()
Gateron G Pro 3.0 Switch Set
The new G Pro 3.0 continues the factory pre-lubed of G Pro 2.0, which features a transparent upper housing, and a white base. G Pro 3.0 retains the condenser light effection structure but textures the surface of the light guide column to make the backlight more uniform and consistent.www.gateron.co
aldıgım gmk yı iptalmi etsem
bbu öglen verdim siparişi de
Kablosuz önemli değilse akkoacr68 kit var aluminyum kasa ve daha iyi pcb, istediğin switchi de takabilirsin sorunsuz. Whatheekte ve akko da bulabilirsin. Whatgeek için indirim kodu GAINSWG12..Valla sonuçta kendi zevkine göre alıyorsun bence iptal etme. @freygasm 'ın daha iyi bir önerisi var mı bilmiyorum tabii.
bi sorun çıkmazsa iptal etmeye çalışacagım ama nerden edilliyor bilmiyorumKablosuz önemli değilse akkoacr68 kit var aluminyum kasa ve daha iyi pcb, istediğin switchi de takabilirsin sorunsuz. Whatheekte ve akko da bulabilirsin. Whatgeek için indirim kodu GAINSWG12..
iptal etme yolunu bliyormusun dostum mailmi atmam lazım desteğemi yazmalıyım ingilicem çok iyi değilKablosuz önemli değilse akkoacr68 kit var aluminyum kasa ve daha iyi pcb, istediğin switchi de takabilirsin sorunsuz. Whatheekte ve akko da bulabilirsin. Whatgeek için indirim kodu GAINSWG12..
Mailden veya destekten yazabilirsin hocam.bi sorun çıkmazsa iptal etmeye çalışacagım ama nerden edilliyor bilmiyorumcanlı destek tarzı bir şey var umarım ederler
iptal etme yolunu bliyormusun dostum mailmi atmam lazım desteğemi yazmalıyım ingilicem çok iyi değil