Gurkanpiro
80+ Gold
- Bütçe
- 4000
alıp modlayacagım yada bastan tasaralayacagım bır klavye yapmak istiyorum
Boyutu ne olacak nasıl bir ses istiyorsunalıp modlayacagım yada bastan tasaralayacagım bır klavye yapmak istiyorum
tkl olarak bırsey ıstıyorum tok bı ses olsun ıstıyorum onerılerınız nedırBoyutu ne olacak nasıl bir ses istiyorsun
tkl olarak bırsey ıstıyorum tok bı ses olsun ıstıyorum onerılerınız nedır
konustum zaten a820 pro al diyorkonu sahibinden fikir al..Yeni topladığım custom klavye
Arkadaşlar öncelikle aklınıza custom klavyeler ile ilgili sorular geliyorsa sorabilirsiniz. Bilgim dahilinde yardımcı olurum. Bu klavyeyi toplayabilmem 3 ay falan sürdü. 100'e yakın klavye satmama rağmen kendim membran 50 liralık klavye kullanıyordum artık hakkını vermek istedin. Kasa= Zuoya...forum.donanimarsivi.com
wratıhde nıght edıtıon var asırı ılgımı cektım yok getırmıyolaryurt dışı sınır 1k olunca klavyenin kasasını almak zorlaşıyor. yurtiçinde satan yer varmı bilmiyorum
İlla kasa almanıza gerek yok klavye olarak alıp switchlerini çıkarıp değiştirebilirsiniz keycapleri de aynı şekildewratıhde nıght edıtıon var asırı ılgımı cektım yok getırmıyolar
varsa onerınız bakayım kablosuz kablolu farketmıyor elımde e yosso z11 varİlla kasa almanıza gerek yok klavye olarak alıp switchlerini çıkarıp değiştirebilirsiniz keycapleri de aynı şekilde
Z11T'yi de customlayabilirsin başlangıç olarakvarsa onerınız bakayım kablosuz kablolu farketmıyor elımde e yosso z11 var
ozaman neler onerırsınZ11T'yi de customlayabilirsin başlangıç olarak
https://tr.aliexpress.com/item/1005...peBgE9I7&utparam-url=scene:search|query_from: 70 tanesi 234 TLozaman neler onerırsın
Kanka bana bütçem 4k demedin ki 2500 dedin ondan al dedim sdfsdfdsfkonustum zaten a820 pro al diyor