Gurkanpiro
80+ Gold
- Konu Sahibi Konu Sahibi
sonrada yavas yavas alırsam 3 4 k a olur dedımKanka bana bütçem 4k demedin ki 2500 dedin ondan al dedim sdfsdfdsf
sonrada yavas yavas alırsam 3 4 k a olur dedımKanka bana bütçem 4k demedin ki 2500 dedin ondan al dedim sdfsdfdsf
Tamam şu an öyle param yok dediğin için ilerde dedin bende o zaman o piyasa şartlarına göre öneririm diye bir şey önermedim. Bu arada z11t nin switchleri değişmek belki mantıksız olur ama daha şık durması için keycapleri değişsen olabilir mesela.sonrada yavas yavas alırsam 3 4 k a olur dedım
z11 t degıl z11 var keycap alam ozamanTamam şu an öyle param yok dediğin için ilerde dedin bende o zaman o piyasa şartlarına göre öneririm diye bir şey önermedim. Bu arada z11t nin switchleri değişmek belki mantıksız olur ama daha şık durması için keycapleri değişsen olabilir mesela.
Aynen sen bütçeni hiç yeni switch için harcama bence. Çünkü gidip dandik switch takmanın anlamı yok. Kaliteli ürüne de o klavyenin parası kadar vermenin anlamı yok. Keycapleri ilerde klavye toplarsan veya başka klavye alırsan ona aktarırsın mesela. Tabii istersen kaliteli switch al onuda farklı kasaya aktarabilirsin sana kalmış.z11 t degıl z11 var keycap alam ozaman
sagolun hocamAynen sen bütçeni hiç yeni switch için harcama bence. Çünkü gidip dandik switch takmanın anlamı yok. Kaliteli ürüne de o klavyenin parası kadar vermenin anlamı yok. Keycapleri ilerde klavye toplarsan veya başka klavye alırsan ona aktarırsın mesela. Tabii istersen kaliteli switch al onuda farklı kasaya aktarabilirsin sana kalmış.
Klavyede huano switch var kaliteli ama customluk değil. GGBOY Kang V3 alabilir TTC kang çakması sesleri aynı kalitesi de kötü değil.Aynen sen bütçeni hiç yeni switch için harcama bence. Çünkü gidip dandik switch takmanın anlamı yok. Kaliteli ürüne de o klavyenin parası kadar vermenin anlamı yok. Keycapleri ilerde klavye toplarsan veya başka klavye alırsan ona aktarırsın mesela. Tabii istersen kaliteli switch al onuda farklı kasaya aktarabilirsin sana kalmış.
Hocam haklısınız ama kasada pek customlık olmadığı için bilemedim şu an alması mantıklı mı. Ama tabii alıp ilerde başka kasaya aktara bilir. E yooso vb klavyelerde switchleri takıp çıkarması çok zor olduğu için switchler pç oluyor biraz. Ondan direkt kolayca işlem yapabileceği kasada kullansa daha sağlıklı olur şahsi görüşüm.Klavyede huano switch var kaliteli ama customluk değil. GGBOY Kang V3 alabilir TTC kang çakması sesleri aynı kalitesi de kötü değil.
Switchler zaten ucuz şimdi denemelik yapması hem daha pahalı customu yapacağı zaman ki hatalarını yapmaması için iyi bir tecrübe olur hocam.Hocam haklısınız ama kasada pek customlık olmadığı için bilemedim şu an alması mantıklı mı. Ama tabii alıp ilerde başka kasaya aktara bilir. E yooso vb klavyelerde switchleri takıp çıkarması çok zor olduğu için switchler pç oluyor biraz. Ondan direkt kolayca işlem yapabileceği kasada kullansa daha sağlıklı olur şahsi görüşüm.
Harbıden denedım swıtch sokulmuyorHocam haklısınız ama kasada pek customlık olmadığı için bilemedim şu an alması mantıklı mı. Ama tabii alıp ilerde başka kasaya aktara bilir. E yooso vb klavyelerde switchleri takıp çıkarması çok zor olduğu için switchler pç oluyor biraz. Ondan direkt kolayca işlem yapabileceği kasada kullansa daha sağlıklı olur şahsi görüşüm.
Haklısınız hobi olarak yapmak istiyorsa bütçe ayrılıp deneyebilir.Switchler zaten ucuz şimdi denemelik yapması hem daha pahalı customu yapacağı zaman ki hatalarını yapmaması için iyi bir tecrübe olur hocam.
Yamuluyor kankam benim elimden daha önce çoğu klavye geçti. Saçma sapan bi sertliği var lehimli olsa daha kolay çıkarırız. O yüzden hep oturturken ki pimler vs kırılıyor.Harbıden denedım swıtch sokulmuyor