son onu sittin sene unutMerhaba dostlar aklımda okulum için okul forması yapmak var. Çünkü herkesde aynı rengi görmek sıkıcı oluyor bi süre sonra, kısa kollu formamız beyaz uzun kollu formamız siyah, altına da siyah pantolon giymek zorundayız. Farklı renklerde yapabilir miyim sizce? okul müdürü vs. izin verir mi?
benim aklımda da o kadar çeşit yok kısa kollu rengi beyaz mesela onun siyahını çıkartmak istiyorum sweat olarak da aklımda 3 4 renk varBizim okuldada aynı ilk defa bu seneye özel olarak sweat yaptırdılar. ( bundan sonra okulun bitki örtüsü tamamen değişti) Olayı bence herkesin aynı olması o yüzden izin verileceğini sanmıyorum
Örneğin 9. sınıflar 9. sınıfların giymesi için t shirt tasarlıyorlar eğer tasarımı uygun bulurlarsa onunla okula gelebiliyorsunuz. T shirt ün tasarlanması bir şekilde üretilmesini öğrenciler üsleniyor.daha detaylı anlatabilir misin?
bilgilerin için teşekkürlerÖrneğin 9. sınıflar 9. sınıfların giymesi için t shirt tasarlıyorlar eğer tasarımı uygun bulurlarsa onunla okula gelebiliyorsunuz. T shirt ün tasarlanması bir şekilde üretilmesini öğrenciler üsleniyor.
Örnek t shirt
Alıntıyı görüntüle