Yardım CUSTOM ROMDAN ANLAYAN BU KONUDA BANA YARDIM EDEBİLİR Mİ

Itonlyconcernsme

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
172
ben romu flashladım sonra reboot yaptı şuan twrp gitti sanırım kendi ekranında asus rog phone 2 start,power off,recovery mode,reboot bootloader gibi seçenekler var. Pcye takınca da algılamıyor şuanda.

kral rog phone sistemi farklı olabilir belki ama fastboota alıp aygıt yöneticisinden ss atar mısın

kral rog phone sistemi farklı olabilir belki ama fastboota alıp aygıt yöneticisinden ss atar mısın
kral ben bu işlemleri fastboota almadan yaptım galiba. Fastboota hiç bir şekilde alamadım yani ekranda fastboot diye bir yazı hiç görmedim. Şuan cihaz kendi menüsünde. Menüdeki seçeneklerden hangisine basarsam basayım yeniden başlıyor ve yine menüye geliyor. Power off yaptığım zaman avb failed diyor.

hocam bilgisayar bu durumda cihazı göremiyor. fastboot moduna da alamıyorum. yani denedim almadı.cihazı görse edl mode falan denerdim.

kral ben bu işlemleri fastboota almadan yaptım galiba. Fastboota hiç bir şekilde alamadım yani ekranda fastboot diye bir yazı hiç görmedim. Şuan cihaz kendi menüsünde. Menüdeki seçeneklerden hangisine basarsam basayım yeniden başlıyor ve yine menüye geliyor. Power off yaptığım zaman avb failed diyor.
tamam özel bi flash dosyası olması lazım romu kurduktan sonra avb flashlaman lazımdı ondan olmamış o menünün gönrünüsünü atar mısın

tamam özel bi flash dosyası olması lazım romu kurduktan sonra avb flashlaman lazımdı ondan olmamış o menünün gönrünüsünü atar mısın
romu kurduktan sonra dalvik wipe ve reboot seçtim hocam. şuan twrp de gitti işte cihaz pcye de bağlanmıyor. O menü de
1752910816972.webp
böyle bir şey.Ses tuşuna basınca recovery mode,power off,reboot gibi seçenekler geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

https://xdaforums.com/t/rog-phone-ii-2-avb-verify-fail.4709358/ böyle bir şey buldum hocam. Herhalde cihaz gitti. Üzüldüm valla 7 yıllık cihazdı. Fortnite oynama hayallerim vardı bunda.

Son düzenleme:
pcde driverları kontrol edin fastboot için sonra tekrar twrp atın

pcde driverları kontrol edin fastboot için sonra tekrar twrp atın
hocam mala anlatır gibi anlatabilir misin? şuan pcye takınca cihazı görmüyor. fastboot modunu nasıl açacağımı bilmiyorum yani denedim internetteki tuş kombinasyonlarını olmadı. usb driver ve platform tools kurmuştum powershellden komut yazarak yapıyordum ilk işlemleri. Pc görse cihazı edl mode,twrp gibi şeyler yapıp kurtarabilirim.

Hocam aygıt yöneticisine girince cihaz android bootloader interface olarak gözüküyor driver kurmuştum. Cihaz asus değil de bootloader interface olarak gözüküyor.

hocam mala anlatır gibi anlatabilir misin? şuan pcye takınca cihazı görmüyor. fastboot modunu nasıl açacağımı bilmiyorum yani denedim internetteki tuş kombinasyonlarını olmadı. usb driver ve platform tools kurmuştum powershellden komut yazarak yapıyordum ilk işlemleri. Pc görse cihazı edl mode,twrp gibi şeyler yapıp kurtarabilirim.

Hocam aygıt yöneticisine girince cihaz android bootloader interface olarak gözüküyor driver kurmuştum. Cihaz asus değil de bootloader interface olarak gözüküyor.
öyle gözükmesi gerekiyor zaten romu tekrar flashlayın

Geri