Neler Yeni

Cuvred monitör rekabetçi oyunlar için nasıl

Qin Yu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Cafer Aksu
Yeni bir monitör almaya planlıyorum ve cuvred almak istiyorum sizce rakabete dayalı curved mantıklı mı yoksa düz monitör almak mı mantıklı

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bilek iyi olmadıkça farketmiyor. bende Curved var. Ona rağmen çokta kötü oynamıyorum. Flat alıp kötü oynayan bir sürü kişide var.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilek iyi olmadıkça farketmiyor. bende Curved var. Ona rağmen çokta kötü oynamıyorum. Flat alıp kötü oynayan bir sürü kişide var.
1000R Monitör almadığın sürece çok fark etmez. bendeki 1500R.

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Mesaj otomatik birleştirildi:

1000R Monitör almadığın sürece çok fark etmez. bendeki 1500R.
Oyunculuğun eşit olduğu tek faktörün monitör olduğu durumlarda hangisi iyi? Curved mi flat nı?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Oyunculuğun eşit olduğu tek faktörün monitör olduğu durumlarda hangisi iyi? Curved mi flat nı?
Tercih meselesi hocam. Ama genellikle VA Panellerde Ghosting problemi olduğu için TN-FLAT daha iyi olur. IPS panellerde de Ghosting genellikle daha az olduğu için daha iyi olur. ama en iyisi TN-FLAT'tir.

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
Rahatınıza bağlı size en uygun hangisiyse o iyi olur yanii oyunlarda artısı konusu tartışılır ama E-Spor turnuvalarında ya da monitörlerinde düz monitör tercih ediliyor bunu belirtiyim.

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
Tercih meselesi hocam. Ama genellikle VA Panellerde Ghosting problemi olduğu için TN-FLAT daha iyi olur. IPS panellerde de Ghosting genellikle daha az olduğu için daha iyi olur. ama en iyisi TN-FLAT'tir.
Bu durumda para varsa en uygunu curved ıps diyebilir miyiz?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,540
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Bu durumda para varsa en uygunu curved ıps diyebilir miyiz?
Curved IPS diye bir şey yok. Curved monitörlerin hepsi VA panel olur. belki 2-3 tane özel üretim vardır o kadar.

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,398
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Yeni bir monitör almaya planlıyorum ve cuvred almak istiyorum sizce rakabete dayalı curved mantıklı mı yoksa düz monitör almak mı mantıklı
Bence hangisinde rahat ediyorsanız ona göre alın aslında internet cafede bunu deneyebilirsiniz bi curved monitörde birde düz bir monitörde oynamayı deneyin hangisinde rahat oynayabilirsiniz diye

QuaiWaT

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Kerem Işıkakdoğan
TN çok iyi 0.5ms sağlayabiliyor ama E-Spor kullanımı için bir yandan da görüntü canlılığı isteyen tayfa var, bu ghosting veya hız konusunda TN panelli BENQ monitörlere IPS ile rakip olan ve sadece çok çok azıcık farkla yenilen ASUS TUF ve DELL ALİENWARE monitörleri bu durum için gayet uygun, ama full E-Spor odaklıysa tabii ki TN BENQ monitör tercihi daha uygundur.

Meran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
165
İsim
Anıl
TN çok iyi 0.5ms sağlayabiliyor ama E-Spor kullanımı için bir yandan da görüntü canlılığı isteyen tayfa var, bu ghosting veya hız konusunda TN panelli BENQ monitörlere IPS ile rakip olan ve sadece çok çok azıcık farkla yenilen ASUS TUF ve DELL ALİENWARE monitörleri bu durum için gayet uygun, ama full E-Spor odaklıysa tabii ki TN BENQ monitör tercihi daha uygundur.
Bu monitör nasıl? https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08L1SGLJW/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A15RHDN1RI1XDW&psc=1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,548
Üyeler
166,777
Son üye
Fatihhgonull16
Top Bottom