Cuvred monitör rekabetçi oyunlar için nasıl

Qin Yu

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni bir monitör almaya planlıyorum ve cuvred almak istiyorum sizce rakabete dayalı curved mantıklı mı yoksa düz monitör almak mı mantıklı

Bilek iyi olmadıkça farketmiyor. bende Curved var. Ona rağmen çokta kötü oynamıyorum. Flat alıp kötü oynayan bir sürü kişide var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilek iyi olmadıkça farketmiyor. bende Curved var. Ona rağmen çokta kötü oynamıyorum. Flat alıp kötü oynayan bir sürü kişide var.
1000R Monitör almadığın sürece çok fark etmez. bendeki 1500R.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1000R Monitör almadığın sürece çok fark etmez. bendeki 1500R.
Oyunculuğun eşit olduğu tek faktörün monitör olduğu durumlarda hangisi iyi? Curved mi flat nı?

Oyunculuğun eşit olduğu tek faktörün monitör olduğu durumlarda hangisi iyi? Curved mi flat nı?
Tercih meselesi hocam. Ama genellikle VA Panellerde Ghosting problemi olduğu için TN-FLAT daha iyi olur. IPS panellerde de Ghosting genellikle daha az olduğu için daha iyi olur. ama en iyisi TN-FLAT'tir.

Rahatınıza bağlı size en uygun hangisiyse o iyi olur yanii oyunlarda artısı konusu tartışılır ama E-Spor turnuvalarında ya da monitörlerinde düz monitör tercih ediliyor bunu belirtiyim.

Tercih meselesi hocam. Ama genellikle VA Panellerde Ghosting problemi olduğu için TN-FLAT daha iyi olur. IPS panellerde de Ghosting genellikle daha az olduğu için daha iyi olur. ama en iyisi TN-FLAT'tir.
Bu durumda para varsa en uygunu curved ıps diyebilir miyiz?

Bu durumda para varsa en uygunu curved ıps diyebilir miyiz?
Curved IPS diye bir şey yok. Curved monitörlerin hepsi VA panel olur. belki 2-3 tane özel üretim vardır o kadar.

Yeni bir monitör almaya planlıyorum ve cuvred almak istiyorum sizce rakabete dayalı curved mantıklı mı yoksa düz monitör almak mı mantıklı
Bence hangisinde rahat ediyorsanız ona göre alın aslında internet cafede bunu deneyebilirsiniz bi curved monitörde birde düz bir monitörde oynamayı deneyin hangisinde rahat oynayabilirsiniz diye

TN çok iyi 0.5ms sağlayabiliyor ama E-Spor kullanımı için bir yandan da görüntü canlılığı isteyen tayfa var, bu ghosting veya hız konusunda TN panelli BENQ monitörlere IPS ile rakip olan ve sadece çok çok azıcık farkla yenilen ASUS TUF ve DELL ALİENWARE monitörleri bu durum için gayet uygun, ama full E-Spor odaklıysa tabii ki TN BENQ monitör tercihi daha uygundur.

TN çok iyi 0.5ms sağlayabiliyor ama E-Spor kullanımı için bir yandan da görüntü canlılığı isteyen tayfa var, bu ghosting veya hız konusunda TN panelli BENQ monitörlere IPS ile rakip olan ve sadece çok çok azıcık farkla yenilen ASUS TUF ve DELL ALİENWARE monitörleri bu durum için gayet uygun, ama full E-Spor odaklıysa tabii ki TN BENQ monitör tercihi daha uygundur.
Bu monitör nasıl? https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08L1SGLJW/ref=ox_sc_act_image_1?smid=A15RHDN1RI1XDW&psc=1

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,258
Üyeler
185,395
Son üye
Babulusavar
Geri