Şeffaf kısmı olsa tam benlik.Kaliteli normal bir cüzdan kullanırken kartlık tarzında cüzdan arıyordum ve 6 aydır bunu kullanıyorum, kalitesi, dokusu, hissiyatı herşeyi çok premium. Bence şans verin eğer kartlık tarzında arıyorsanız.Grande 3633 Hakiki Deri Yatay Süper Slim Kartlık Flother Siyah
Grande 3633 Hakiki Deri Yatay Süper Slim Kartlık Flother Siyahwww.grande.com.tr
eyvallahKaliteli normal bir cüzdan kullanırken kartlık tarzında cüzdan arıyordum ve 6 aydır bunu kullanıyorum, kalitesi, dokusu, hissiyatı herşeyi çok premium. Bence şans verin eğer kartlık tarzında arıyorsanız.Grande 3633 Hakiki Deri Yatay Süper Slim Kartlık Flother Siyah
stoklar bitmiş ALLAHIM ÇILDIRICAMKaliteli normal bir cüzdan kullanırken kartlık tarzında cüzdan arıyordum ve 6 aydır bunu kullanıyorum, kalitesi, dokusu, hissiyatı herşeyi çok premium. Bence şans verin eğer kartlık tarzında arıyorsanız.Grande 3633 Hakiki Deri Yatay Süper Slim Kartlık Flother Siyah
Ben japon pazarından 50 liraya almıştım cüzdan çok iyi ve kaba durmuyor.Önerilerinizi alayım.
Görünüşünün tıpatıp aynısını 2 gün önce 10 TL'ye aldım Ankara Kızılay'danKaliteli normal bir cüzdan kullanırken kartlık tarzında cüzdan arıyordum ve 6 aydır bunu kullanıyorum, kalitesi, dokusu, hissiyatı herşeyi çok premium. Bence şans verin eğer kartlık tarzında arıyorsanız.Grande 3633 Hakiki Deri Yatay Süper Slim Kartlık Flother Siyah
Alırsın dostum da kalitesini eline alınca anlıyosun. Hani ben kullandığım için söylüyorum, değerlendirmek konu sahibine kalmış.Görünüşünün tıpatıp aynısını 2 gün önce 10 TL'ye aldım Ankara Kızılay'dan
Knk adidasin bir cuzdani var bende onun fiyatı 200 den aşağıdir diye düşünüyorum foto da atayim begenirsen. boynere yaz çıkar adidas cüzdan diyeÖnerilerinizi alayım.