Bunu böyle doldurabileceğim düzenleyebileceğim oluşturabileceğim site var mıBuna benzer bir şy yap Word'den. Bunlar resmi durmuyor.
Alıntıyı görüntüle
Site bilmiyorum da neden direk word dosyası açıp yapmıyorsun ki? Ben öyle yapıyorum.Bunu böyle doldurabileceğim düzenleyebileceğim oluşturabileceğim site var mı
Paranın her ay düzenli yatmasını istiyorsan devlet kurumlarına gir.Bu sene lise muhasebe stajı göreceğim. Lise 11.Sınıf 12ye geçişte ve bir yer CV istedi. Telefonda bir uygulama buldum. Onunla yapayım dedim, olur mu böyle? Elimde PC de var, başka nasıl yapabilirim?
Annem bankada çalışıyor onun arkadaşı mali müşavir onun yanında veya o bulucakParanın her ay düzenli yatmasını istiyorsan devlet kurumlarına gir.
Ben pek bilmiyorum o nasıl oluyorSite bilmiyorum da neden direk word dosyası açıp yapmıyorsun ki? Ben öyle yapıyorum.
Microsoft Word ne bilmiyor musun?Ben pek bilmiyorum o nasıl oluyor
Biliyorumda temayı orayı koymayı falan kendim mi yapicam temaMicrosoft Word ne bilmiyor musun?
Tema değil ya. Benim attığım görseldeki gibi. Ben öyle yapıyorum.Biliyorumda temayı orayı koymayı falan kendim mi yapicam tema
Şu sitede http://www.cv-hazirlama.com/hazir-cv-ornekleri/ Bu Cv beğendim acaba uygun mu başkaları daha mi iyidirGoogleye hazır cv yaz. Word belgeleri indir. Onları kafana göre doldur.
Üstte kesinlikle Umut Can yazmıyor müthiş sansür Neyse sana tavsiyem Kariyer üzerinden CV hazırla PDF olarak indir daha detaylı Kariyer'in CV'si.Bu sene lise muhasebe stajı göreceğim. Lise 11.Sınıf 12ye geçişte ve bir yer CV istedi. Telefonda bir uygulama buldum. Onunla yapayım dedim, olur mu böyle? Elimde PC de var, başka nasıl yapabilirim?
İşveren özel bir CV istemiyorsa senin attığın olur. Buradan bakıp istersen bir tane indirebilirsin.Bu sene lise muhasebe stajı göreceğim. Lise 11.Sınıf 12ye geçişte ve bir yer CV istedi. Telefonda bir uygulama buldum. Onunla yapayım dedim, olur mu böyle? Elimde PC de var, başka nasıl yapabilirim?