Neler Yeni

Cyberprunk 2077, 702 TL'ye alınır mı?

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Erdem
kankam last of us 1 hikayesiyle 2 oynanışıyla oyun dünyasının goatıdır ben rdr ye de bayılırım ama last of us bambaşka spoiler yemeden oyna bitir cyberpunk yerine her türlü last of us bin basar
Hocam ps3 varken almıştım yarım kaldı sonra dizisini izledim derken oyun sıkar mi diye düşünmedim değil ama cyberprunk ta çok seviliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 pc de yok

tercih meselesi 2 oyunda efsanedir ama
Aslında monitör alacaktım fakat şeytan diyor iki oyunu da al kararsız kaldım.

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
YONDAİME
Hocam ps3 varken almıştım yarım kaldı sonra dizisini izledim derken oyun sıkar mi diye düşünmedim değil ama cyberprunk ta çok seviliyor.
hangisini daha çok oynamak istiyorsanız şuan onu alın diğerini bidahaki indirimde alırsınız veya oyunu beğenmezseniz iade edip onu alırsınız

herşeyden önce ekipman gelir monitör aşırı lazımsa al derim oyunlar biryere kaçmıyor

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Erdem
hangisini daha çok oynamak istiyorsanız şuan onu alın diğerini bidahaki indirimde alırsınız veya oyunu beğenmezseniz iade edip onu alırsınız

herşeyden önce ekipman gelir monitör aşırı lazımsa al derim oyunlar biryere kaçmıyor
Hocam bir daha bu kadar iner mi? Telefondan rahat rahat bakamıyorum ama yarın iyice araştıracağım Last of üst bir ara epic'te 700 civarına düşmüştü tekrar o paralara düşerse o zaman alırım. Monitör 1080p 60hz

Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Yasin
alınmaz berbat bi oyun :D

thekoc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
MUHAMMED KOÇ

2si de fena sarar ama kendini sıkma illa güzel bir indirim olur oynarsın ikisinide

Knnmw

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,365
İsim
Kaan
Hikayeyi bitirmemis miydiniz ? Aslında The Last Of Us çok istiyorum ikisi arasında kararsız kaldım.
Oyunu orjinal alıp yalnızca dlcyi crackleyebiliyorsunuz.
Tlou daha kısa bir oyun olduğu için onu direkt olarak crack bitirmek daha akla mantığa uyuyor.

XEKO

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
YONDAİME
Hocam bir daha bu kadar iner mi? Telefondan rahat rahat bakamıyorum ama yarın iyice araştıracağım Last of üst bir ara epic'te 700 civarına düşmüştü tekrar o paralara düşerse o zaman alırım. Monitör 1080p 60hz
Monitörün linki varmı yardımcı olabilirim

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Erdem
Oyunu orjinal alıp yalnızca dlcyi crackleyebiliyorsunuz.
Tlou daha kısa bir oyun olduğu için onu direkt olarak crack bitirmek daha akla mantığa uyuyor.
Hocam ben crack oyun oynamıyorum artık çok eskidendi. Almışken orijinal istiyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,353
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Bunca zamandır sistem yok diye almadım açıkçası oyunu da hiç bilmiyorum maaş yatınca alsam mı karar veremedim? Şu an Far Cry 6 oynuyorum ona benzer bir yapısı mı var ? Hikaye+ açık dünya gibisinden.
Ultimate paketi al direk CopyCry6 dan sonra ilaç gibi gelir far cry serisini severim ama 6 kötü

Filozof Balina

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
143
İsim
Erdem
Top Bottom