Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
16 Mbps internetim ile gayet memnunum. İnternet hızına göre değişir.geforce nowdan memnun musunuz
16 Mbps internetim ile gayet memnunum. İnternet hızına göre değişir.geforce nowdan memnun musunuz
sence hiç bilgisayar almadan ortalama eski bir bilgisayarla 50mbps internetle son nesil oyunlar rahatça oynanabilir mi gecikme vesaire olmadan?16 Mbps internetim ile gayet memnunum. İnternet hızına göre değişir.
Benim bilgisayar ortalama bile değil. 14 yıllık işlemcili 11 yıllık ekran kartılı bir bilgisayar. 50 mbps ile rahat rahat oynarsın. Ancak indirme falan yapılırsa arkada çözünürlük düşer. Ancak sıkıntı etmeyin 50 mbps rahat oynarsınız.sence hiç bilgisayar almadan ortalama eski bir bilgisayarla 50mbps internetle son nesil oyunlar rahatça oynanabilir mi gecikme vesaire olmadan?
sence hiç bilgisayar almadan ortalama eski bir bilgisayarla 50mbps internetle son nesil oyunlar rahatça oynanabilir mi gecikme vesaire olmadan?
kendi steam kütüphanenizle olmuyor mu? online oyunlar sanırım gerektiği kadar stabil değilmişOynanır da her oyun için para vermek zorundasın.
Geforce Now'da çoğu oyun yok. Maksimum 50 civarı oyun vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Tabii o 50 tane oyunu zevkle oynarsınız, aralarında online olan bir çok oyun da var.
Yok la o kadar az değil. Maksimum 50 civarı oyun vardı yanlış hatırlamıyorsam.
Evet online oyunlar genel olarak kötü çalışıyor. İnterneti baya yiyor yani. Ancak Single oyunlarda şu ana kadar 16 mbps ilekendi steam kütüphanenizle olmuyor mu? online oyunlar sanırım gerektiği kadar stabil değilmiş
Bana da çok az denk geldi nedense.Bana hiç bug denk gelmemesi
peki oyunlar nasıl oluyor kendi kütüphanenizden oynanıyor muEvet online oyunlar genel olarak kötü çalışıyor. İnterneti baya yiyor yani. Ancak Single oyunlarda şu ana kadar 16 mbps ile
AC: Odyssey
AC: Origins
Cyberpunk 2077
Mount & Blade II: Bannerlord
vs. Oyunları sıkıntısız oynadım. Co-op oyunlarda da sıkıntı olmuyor. Arkadaşımla Human Fall Flat sıkıntısız oynuyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana da çok az denk geldi nedense.
Evet Steam,Epic Games ve UPlay kütüphanenizde olan oyunları eşleştirip oynuyorsunuz.peki oyunlar nasıl oluyor kendi kütüphanenizden oynanıyor mu