Cyberpunk 2077 2k Ayarları Nasıl Olmalı

Bekliyorum hocam çok iyi olur
Ray tracing de kapalı.

1.webp

2.webp

3.webp

Merhaba arkadaşlar Cyberpunk 1440p ayarlarımı aşağıya bırakıyorum. DLSS mi DLAA mı kullanılmalı, FG açılmalı mı daha önce oynayan arkadaşlar en iyi grafik ayarlarını nasıl yapmam konusunda destek olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Ayarlar ultra , dlss kalite + fg açık olsun. Rtx kalitesi yüksek veya orta. İnsan kalabalığını orta yap.

Son olarak yol gösterme açık mı kalsın? @chorci

Son düzenleme:
kapali kullaniyorum gecikme yaratiyo dusurdugu fps fazla degilde
HDR için ne düşünüyorsun, Oled monitörde hdr açtığımda daha iyi bir görüntü hissiyatı verdi.

g6 oled gececektimde para yoktu tekrar ogrenci indirimi yakalarsak gececez
Çok iyi okur ben daha önce 23.5k ya 360 hz olanı aldım, şu andaki 240hz olanı benimkinden 1 seri güncellenmiş şekli. Kullananlarda 360hz ile renk gamutu olarak daha iyi olduğunu söylüyor.

Bu arada mesajlara bu kadar hızlı nasıl cevap yazıyorsun, Bir program falan mı var?

Çok iyi okur ben daha önce 23.5k ya 360 hz olanı aldım, şu andaki 240hz olanı benimkinden 1 seri güncellenmiş şekli. Kullananlarda 360hz ile renk gamutu olarak daha iyi olduğunu söylüyor.

Bu arada mesajlara bu kadar hızlı nasıl cevap yazıyorsun, Bir program falan mı var?
arada yeniliyom forumuda yunexpress kargosu patlamisti bi konuda onun icin gordukce yaziyom

DLSS Kapatırsan TAA devreye giriyor, bu görüntüyü DLSS den dahada bulanıklaştıran bir teknoloji araştırabilirsin, DLSS4 Transformer Kalite açarak oyundaki en net görüntüyü sağlarsın, FG2X keyfine bağlı görüntüye etki etmiyor, RTX Ultra yap DLSS Işın oluşturma kapat çünkü oyunu yağlı boya gibi yapıyor onuda test ederek görebilirsin sabit durarak değil ama koşarken test etmen lazım.

Alttaki ayarlardan sadece lens parlamasını aç diğerlerini kapat görüntüyü bozmaktan başka işe yaramıyorlar.

1752938347773.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,157,937
Üyeler
183,920
Son üye
doganylmm
Geri