Kusura bakmayın ama kaos arıyor gibi bir haliniz var.Basit bir hata mı?
Yanlış tuşa basmaktan ileri bence bu olay. Hiç inandırıcı değil bilerek yapılmış.
Kusura bakmayın ama kaos arıyor gibi bir haliniz var.Basit bir hata mı?
Yanlış tuşa basmaktan ileri bence bu olay. Hiç inandırıcı değil bilerek yapılmış.
Evet basit bir hata.Basit bir hata mı?
Evet dostum basit bir hata. Basit. Gök yerine yazdık. Basit.Sadece basit bir yazım hatasından ibaret bu kadar büyütmeye gerek yok Enis abinin dediği gibi.
nerden biliyorsun kasıtlı yapıldığını ordamıydın , gördünmü nasıl bilebiliyorsun lütfen bizide aydınlat bu çevirileri yapanlarda insan hani sen benim gibi bir insan robot değil yazım hatası yapılmış olabilir zaten oyunda başka yazım hatalarıda mevcutBasit bir yazım hatası olamaz bunları çeviren insanlar türk bunun ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorlar ve kasıtlı yapıldığı aşikar basit bir yazım hatası diyerek bunlar geçiştirilemez ayrıca özür dilemeside yaptığı bu hatayı örtmez
İşine gelmiyorsa konudan çıkabilirsin üslubunu da düzelt.Çeviri hatası olmuş özür dilediler. Uzatmaya gerek yok. İstersen CD Project'e bildireyim seni özel olarak arayıp özür dilesin
Giren sana mı girdi ?Evet dostum basit bir hata. Basit. Gök yerine göt yazdık. Basit.
Evet, basit.Evet dostum basit bir hata. Basit. Gök yerine göt yazdık. Basit.
Evet, basit.
F klavyede t harfi ile k harfi yan yana.
Hata değil bu arada bu. Kesinlikle bilerek.