Onların da işi gücü yok Atatürk'e sallıyalım dedi dimi.Hata değil bu arada bu. Kesinlikle bilerek.
Herkes senin gibi Q klavye mi kullanıyor canım?Gözden kaçan hataya bak bu gibi hatalara inanmak bilemiyorum oyunu copy past mi yapıyorlarda gözden kaçmış sanki a yerine s yazmışlar.
Umurumda değil. Bahane isteyen her türlü bulur. Umarım batarlar.Evet, basit.
F klavyede t harfi ile k harfi yan yana.
7 yıllık emeğe böyle demen çok yanlış zaten, evet sevmiyorum cyberpunk 2077'yi ama cidden emek var ortada sadece 1 harf yüzünden umarım batar diyemezsin sözde Atatürkçü.Umurumda değil. Bahane isteyen her türlü bulur. Umarım batarlar.
Cidden bazı şeyleri çok abartıyorsunuz.Umurumda değil. Bahane isteyen her türlü bulur. Umarım batarlar.
Basit bir yazım hatası olabilir. Ben de bazen 1 harfi hızlı yazarken yanlış yazıyorum ve farkında olmuyorum.Basit bir yazım hatası olamaz bunları çeviren insanlar türk bunun ne anlama geldiğini gayet iyi biliyorlar ve kasıtlı yapıldığı aşikar basit bir yazım hatası diyerek bunlar geçiştirilemez ayrıca özür dilemeside yaptığı bu hatayı örtmez
Denize toprak koyup ülke yapacakalar.O zaman Kıbrıs Ermenistanın ve Kürdistanın hayallerinide böyle göstermişler (!) Tabikide bu amaçla yaptıklarını düşünmüyorum bunu belirteyim
Nasıl tesadüf olabiliyor anlamıyorum yani
Alıntıyı görüntüle
Cd projekt çevirmiyor ki ne diye batsın wt*?Umurumda değil. Bahane isteyen her türlü bulur. Umarım batarlar.
Hata olsa bile bu tarz bir şey kabul edilemez.