Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Atatürke Hakaret?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Ya kardeşim tamam o zaman al eline Türk bayrağını git çeviri yapan firmanın kapısına kim çevirdi bu metini diye gir içeri ve ona de ki sen bizim milli duygularımızla dalgamı geçiyorsun sana hiç yakıştıramadım.. Sonra öpüşmeye başlarsınız belki. Bütün Türkiye de sizi izleyip alkışlar. Neyse askerliğin geldiğin de görürsün Vatanı milleti. Burda laf salatası yapmayın.

Canımı sıkma benim parmak arası terlik işareti çektirme kendine ne biçim konuşuyorsun sen öpüşürsünüz falan? Askere gittim geldim ben canını sıkma.

Sana mı soracaktım konudan çıkıp giderken?

Kaybol

Moderasyon ekibi de bariz küfür etmediğim halde uyarı verip duruyor 2 seferdir. Milletin toxic konularına mesajlarına yaptırım uygulanıyormu merak ediyorum gerçekten.

Eline oyuncağını alıp kenarda oturup ağlayabilirsin burası ağlama yeri değil ;)

ElectriX

80+ Silver
Kardeşim Cd Projekt e laf atan yokk?????
Stüdyo batar diyorum çeviren. Ne anlıyorsunuz ?????
Hatası ortaya çıktığı anda özür dileyen bir stüdyo. Ve siz böyle yaparak o stüfyoyu cd projekt gözünde küçültüyorsunuz. Cd projekt tr yama çıkarmayınca ağlamayında. Yada tr yama indirirken cihazınıza zararlı yazılım sokmayında.

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Canımı sıkma benim parmak arası terlik işareti çektirme kendine ne biçim konuşuyorsun sen öpüşürsünüz falan? Askere gittim geldim ben canını sıkma.

Kaybol

Niye kaybolayım? Senin dediğin şeyi dedim.

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Türkiye'ye çeviri yapan firmanın vay haline :D

ByKayseriLi

80+ Bronze
Hatası ortaya çıktığı anda özür dileyen bir stüdyo. Ve siz böyle yaparak o stüfyoyu cd projekt gözünde küçültüyorsunuz. Cd projekt tr yama çıkarmayınca ağlamayında.

Bir sürü TR yama çalışması yapan insan var türkiye de. Bu oyun standart ingilizce olarak çıksaydı en fazla 2-3 ay sonra TR yama çıkar indirir kullanırdın merak etme.

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes

Kaybol

Parmak arası terlik işareti ne la

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Bir sürü TR yama çalışması yapan insan var türkiye de. Bu oyun standart ingilizce olarak çıksaydı en fazla 2-3 ay sonra TR yama çıkar indirir kullanırdın merak etme.
oyun 500 tl çıkıca ağlardınız o zaman herhalde

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Hatası ortaya çıktığı anda özür dileyen bir stüdyo. Ve siz böyle yaparak o stüfyoyu cd projekt gözünde küçültüyorsunuz. Cd projekt tr yama çıkarmayınca ağlamayında.
Ağlamam merak etme.
;)

ByKayseriLi

80+ Bronze
oyun 500 TL çıkıca ağlardınız o zaman herhalde

Ağlamak nedir siz daha iyi bilirsiniz açıkçası ben pek ağlayan bir insan değilim.

Parmak arası terlik işareti ne la

Uyarı yemek istemiyorum google'da binlerce fotoğrafı var aç bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu olay olalı çok oldu, tekrar diriltmeyin şu konuyu.

Oyun zaten yeni çıktı bu olay da yeni oldu ne ara çok geçti üstünden? Görende 1 sene oldu sanacak.

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
RDR 2'ye 2 yıldır tam anlamıyla çeviri getiremeyen, 2 yıl sonunda getirecekken iptal eden çevirmenler:
1607856597578.png

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,813
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110