robin
80+ Silver
troll falansın galiba.Konu benim ne yapıp yapmadığım ile alakalı değil ki? Ben rahatsız olduğum konuyu paylaştım. İstemiyorsanız konudan çıkar gidersiniz.
troll falansın galiba.Konu benim ne yapıp yapmadığım ile alakalı değil ki? Ben rahatsız olduğum konuyu paylaştım. İstemiyorsanız konudan çıkar gidersiniz.
Ya kardeşim tamam o zaman al eline Türk bayrağını git çeviri yapan firmanın kapısına kim çevirdi bu metini diye gir içeri ve ona de ki sen bizim milli duygularımızla dalgamı geçiyorsun sana hiç yakıştıramadım.. Sonra öpüşmeye başlarsınız belki. Bütün Türkiye de sizi izleyip alkışlar. Neyse askerliğin geldiğin de görürsün Vatanı milleti. Burda laf salatası yapmayın.
Sana mı soracaktım konudan çıkıp giderken?
Moderasyon ekibi de bariz küfür etmediğim halde uyarı verip duruyor 2 seferdir. Milletin toxic konularına mesajlarına yaptırım uygulanıyormu merak ediyorum gerçekten.
Hatası ortaya çıktığı anda özür dileyen bir stüdyo. Ve siz böyle yaparak o stüfyoyu cd projekt gözünde küçültüyorsunuz. Cd projekt tr yama çıkarmayınca ağlamayında. Yada tr yama indirirken cihazınıza zararlı yazılım sokmayında.Kardeşim Cd Projekt e laf atan yokk?????
Stüdyo batar diyorum çeviren. Ne anlıyorsunuz ?????
Niye kaybolayım? Senin dediğin şeyi dedim.Canımı sıkma benim parmak arası terlik işareti çektirme kendine ne biçim konuşuyorsun sen öpüşürsünüz falan? Askere gittim geldim ben canını sıkma.
Kaybol
Eline oyuncağını alıp kenarda oturup ağlayabilirsin burası ağlama yeri değil
Hatası ortaya çıktığı anda özür dileyen bir stüdyo. Ve siz böyle yaparak o stüfyoyu cd projekt gözünde küçültüyorsunuz. Cd projekt tr yama çıkarmayınca ağlamayında.
Parmak arası terlik işareti ne laCanımı sıkma benim parmak arası terlik işareti çektirme kendine ne biçim konuşuyorsun sen öpüşürsünüz falan? Askere gittim geldim ben canını sıkma.
Kaybol
Eline oyuncağını alıp kenarda oturup ağlayabilirsin burası ağlama yeri değil
oyun 500 tl çıkıca ağlardınız o zaman herhaldeBir sürü TR yama çalışması yapan insan var türkiye de. Bu oyun standart ingilizce olarak çıksaydı en fazla 2-3 ay sonra TR yama çıkar indirir kullanırdın merak etme.
Ağlamam merak etme.Hatası ortaya çıktığı anda özür dileyen bir stüdyo. Ve siz böyle yaparak o stüfyoyu cd projekt gözünde küçültüyorsunuz. Cd projekt tr yama çıkarmayınca ağlamayında.
oyun 500 TL çıkıca ağlardınız o zaman herhalde
Parmak arası terlik işareti ne la
Bu olay olalı çok oldu, tekrar diriltmeyin şu konuyu.
RDR 2'ye 2 yıldır tam anlamıyla çeviri getiremeyen, 2 yıl sonunda getirecekken iptal eden çevirmenler:Bir sürü TR yama çalışması yapan insan var türkiye de. Bu oyun standart ingilizce olarak çıksaydı en fazla 2-3 ay sonra TR yama çıkar indirir kullanırdın merak etme.