Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Atatürke Hakaret?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

ByKayseriLi

80+ Bronze
Forumdan ayrılabilirsin. Şova gerek yok.
Sana mı soracaktım forumdan ayrılırken? Ayrıca show yapmıyorum.

Aynen kardeşim milliyet duyguları gözden geçirilsin. Atatürkçülüğümüz gözden geçirilsin. Eleştirilecek bişey çıktı ya vurun ka..eye. Yazım hatası değil kelime oyunu yapılmaya çalışılmış bence. Geleceğimiz g..lerin elinde gibisinden. Çevirmenin tamamen yanlış bir söz seçmesi ile ortaya çıkan bir durum olduğunu düşünüyorum ben. Vatan millet duygunuzu basit çeviri hatalarıyla tatmin etmeyin gidin gönüllü askerlik yapın.
Basit çeviri hatası aynen. Ne diyim ki valla. Allah akıl dağıtırken sizler şemsiye açmış oturuyordunuz galiba.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Sorunlu musun?
Kum fırtınasını gösterdikleri sahne. Oralardan Türkiye' ye geldiğini gösteriyor. Aynı şey evet. :cool:

Sende mi? Çeviren stüdyodan bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu tarz bir şey kaçmış olamaz. Bu tarz şeylerde bu kadar iyi niyetli olmayın lütfen.
(!) koyduğumu görmüyormusun? Biraz dikkatli okusan keşke...

yigitrocks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Yiğit Aralim
Gerçekten çok önemli bir konu. Ne kadar abarttınız yav.

ElectriX

80+ Silver

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Sana mı soracaktım forumdan ayrılırken? Ayrıca show yapmıyorum.

Basit çeviri hatası aynen. Ne diyim ki valla. Allah akıl dağıtırken sizler şemsiye açmış oturuyordunuz galiba.
Ya kardeşim tamam o zaman al eline Türk bayrağını git çeviri yapan firmanın kapısına kim çevirdi bu metini diye gir içeri ve ona de ki sen bizim milli duygularımızla dalgamı geçiyorsun sana hiç yakıştıramadım.. Sonra öpüşmeye başlarsınız belki. Bütün Türkiye de sizi izleyip alkışlar. Neyse askerliğin geldiğin de görürsün Vatanı milleti. Burda laf salatası yapmayın.

Trijuro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
278
İsim
Efe Bayrak
Çeviren türk cd projekte laf atıyorsunuz yazık kafanıza

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Ya kardeşim tamam o zaman al eline Türk bayrağını git çeviri yapan firmanın kapısına kim çevirdi bu metini diye gir içeri ve ona de ki sen bizim milli duygularımızla dalgamı geçiyorsun sana hiç yakıştıramadım.. Sonra öpüşmeye başlarsınız belki. Bütün Türkiye de sizi izleyip alkışlar. Neyse askerliğin geldiğin de görürsün Vatanı milleti. Burda laf salatası yapmayın.
Moderasyon ekibi de bariz küfür etmediğim halde uyarı verip duruyor 2 seferdir. Milletin toxic konularına mesajlarına yaptırım uygulanıyormu merak ediyorum gerçekten.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,814
Üyeler
165,240
Son üye
rudeboy110
Top Bottom