Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Atatürke Hakaret?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

robin

80+ Silver
Anladım ki bu forumda milli değerlerine değer vermeyen saygı duymayan her konuyu dalgaya alan tipler doluymuş. Yazık gerçekten. Adam çıkmış kaos mu yaratmak istiyorsun yazmış ne diyim ki daha.. Aynen kaos ortamı yaratmak istiyorum ülkeler birbirine girsin böyle savaş çıksın benim açtığım bir konu ile. İşsiz çok forumda anladım.
Forumdan ayrılabilirsin. Şova gerek yok.

ElectriX

80+ Silver
Çeviri yapan adam büyük ihtimalle Türk.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Anladım ki bu forumda milli değerlerine değer vermeyen saygı duymayan her konuyu dalgaya alan tipler doluymuş. Yazık gerçekten. Adam çıkmış kaos mu yaratmak istiyorsun yazmış ne diyim ki daha.. Aynen kaos ortamı yaratmak istiyorum ülkeler birbirine girsin böyle savaş çıksın benim açtığım bir konu ile. İşsiz çok forumda anladım.
ARKADAŞIM sen bunu gösterek türkçü olmuyorsun bizde sinirlendik tepkiyi gösterdim adam ÖZÜR DİLEDİ niye kimse anlamıyor bunu bunu çeviren kişile İNSAN hata yapmış olabilirler

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Aynen kardeşim milliyet duyguları gözden geçirilsin. Atatürkçülüğümüz gözden geçirilsin. Eleştirilecek bişey çıktı ya vurun . Yazım hatası değil kelime oyunu yapılmaya çalışılmış bence. Geleceğimiz elinde gibisinden. Çevirmenin tamamen yanlış bir söz seçmesi ile ortaya çıkan bir durum olduğunu düşünüyorum ben. Vatan millet duygunuzu basit çeviri hatalarıyla tatmin etmeyin gidin gönüllü askerlik yapın.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Herkes senin gibi Q klavye mi kullanıyor canım?
Okulda ödev yaparken bile yazdığımızı ikinci kez okuyoruz hata var mı diye bakıyoruz koskocaman oyun yapılıyor erteleniyor falan bunu 1 kişi yazıp denetleyen olmuyor mu hiç bunlara inanmanız bana tuhaf geliyor. Ayrıca yazan kişide tuş hatası olmadığını belirtti farklı bir anlam katmak için yazılmış.

ElectriX

80+ Silver

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Okulda ödev yaparken bile yazdığımızı ikinci kez okuyoruz hata var mı diye bakıyoruz koskocaman oyun yapılıyor erteleniyor falan bunu 1 kişi yazıp denetleyen olmuyor mu hiç bunlara inanmanız bana tuhaf geliyor.
oyunda sadece burda yazım yanlışı olsa haklısın fakat oyunda çok ama çok daha fazla yazım yanlışı var

34480

80+ Platinum
En İyi Cevap
23
Okulda ödev yaparken bile yazdığımızı ikinci kez okuyoruz hata var mı diye bakıyoruz koskocaman oyun yapılıyor erteleniyor falan bunu 1 kişi yazıp denetleyen olmuyor mu hiç bunlara inanmanız bana tuhaf geliyor.
Gözden kaçmış olabilir.

Hem özür dilendi, güncellemeyle düzeltileceği söylendi. Niye uzatıyorsunuz ki hâlâ?

Bitcoin

80+ Silver
En İyi Cevap
2
O zaman Kıbrıs, Ermenistanın ve Kürdistanın hayallerinide böyle göstermişler (!)
Tabikide bu amaçla yaptıklarını düşünmüyorum bunu belirteyim bir tesadüftür diye düşünüyorum
Alıntıyı görüntüle
Sorunlu musun?
Kum fırtınasını gösterdikleri sahne. Oralardan Türkiye' ye geldiğini gösteriyor. Aynı şey evet. :cool:
Cd projekt çevirmiyor ki ne diye batsın wt*?
Sende mi? Çeviren stüdyodan bahsettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gözden kaçmış olabilir.

Hem özür dilendi, güncellemeyle düzeltileceği söylendi. Niye uzatıyorsunuz ki hâlâ?
Bu tarz bir şey kaçmış olamaz. Bu tarz şeylerde bu kadar iyi niyetli olmayın lütfen.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

ElectriX

80+ Silver
Sorunlu musun?
Kum fırtınasını gösterdikleri sahne. Oralardan Türkiye' ye geldiğini gösteriyor. Aynı şey evet. :cool:

Sende mi? Çeviren stüdyodan bahsettim.
Evet çeviren stüdyodan bahsettim. Cd projekt mi çeviriyor yoksa başka bir stüdyo mu?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,319
Üyeler
166,358
Son üye
ramazans1234
Top Bottom