neden böyle bi saçmalık yaptın simdi ?sonunda ana karaktter oluyor bu
sonunda ana karaktter olu
sana oyunun konusu diyorum spoiler ver demiyorum kardesimsonunda ana karaktter oluyor bu
zevmk alıyonsonunda ana karaktter oluyor bu
ozel mesajdan sovmek kac IQneden böyle bi saçmalık yaptın simdi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
zevmk alıyon
Hak ettin. Oynadığın oyunun hikayesini niye sorarsın ki? Mantık neresinde bunun?neden böyle bi saçmalık yaptın simdi ?
cyberpunka basladım 4 5 saat oynadım fakat amacımız ne konu nedir bilgim yok hiç spoilersiz bilgi verirmisiniz konu nedir amacımız nedir vb
Kendisi spoilersiz bir şekilde istemiş. Daha düzgün bir şekilde "spoiler vermeden söylemek imkansız" gibi şeyler demek daha mantıklıydı. Direkt spoiler vermek doğru mu sizce ? Hak etmelik bir durum mu var burada ?Hak ettin. Oynadığın oyunun hikayesini niye sorarsın ki? Mantık neresinde bunun?
Arkadaş güzelce anlatmış.Jackie ile Arasaka'lardan bir tane çipi çalıyorsun. Çipi çalarken bazi olaylar gelişiyo ve çipi kendine takman gerekiyo.Çipi taktiktan sonra kafandan vurulup ölüyosun ama çip sayesinde kurtuluyorsun fakat çip senin benligini ele geçirmeye başliyo.Çipin içinde de Johhny Silverhandin bilinci var.Hikayenin devaminda bu çipten kurtulup hayatta kalmaya çalişiyorsun,hikaye kısaca bu şekilde ilerliyor.
İlk başlarda beni sarmamıştı pek ama sonradan sardı ve sıkılmadan bitirdim.
Oynamaya devam etse hikayeyi anlayacak. Ben burada sabırsızlık gördüm. Spoiler veren arkadaşa da ben de içimden küfür ettim. Daha bitirmemiştim oysa ki.Kendisi spoilersiz bir şekilde istemiş. Daha düzgün bir şekilde "spoiler vermeden söylemek imkansız" gibi şeyler demek daha mantıklıydı. Direkt spoiler vermek doğru mu sizce ? Hak etmelik bir durum mu var burada ?
?? Adam zaten olayı anlamadığı için sormuş , sen şu spoiler veren arkadaşın yancısı Mısın??Hak ettin. Oynadığın oyunun hikayesini niye sorarsın ki? Mantık neresinde bunun?
Kardesim çok konuşma ya hak ettin ne demekHak ettin. Oynadığın oyunun hikayesini niye sorarsın ki? Mantık neresinde bunun?
Adam akıllı gelip deseniz ki biraz daha oyna anlicaksın hikayeyi ben de tamam diyip oyunuma bakarım bu kadar basitOynamaya devam etse hikayeyi anlayacak. Ben burada sabırsızlık gördüm. Spoiler veren arkadaşa da ben de içimden küfür ettim. Daha bitirmemiştim oysa ki.