Neler Yeni

Cyberpunk 2077 hikayesi nedir

Tolgaavc

80+
Reaksiyon skoru
72
cyberpunka basladım 4 5 saat oynadım fakat amacımız ne konu nedir bilgim yok hiç spoilersiz bilgi verirmisiniz konu nedir amacımız nedir vb

sonunda ana karaktter oluyor bu

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
neden böyle bi saçmalık yaptın simdi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sonunda ana karaktter olu
sana oyunun konusu diyorum spoiler ver demiyorum kardesim

zevmk alıyon

Son düzenleme:
neden böyle bi saçmalık yaptın simdi ?

zevmk alıyon
ozel mesajdan sovmek kac IQ :D evine mahkeme tutanagi gelince gorursun sen velet

cyberpunka basladım 4 5 saat oynadım fakat amacımız ne konu nedir bilgim yok hiç spoilersiz bilgi verirmisiniz konu nedir amacımız nedir vb

Jackie ile Arasaka'lardan bir tane çipi çalıyorsun. Çipi çalarken bazi olaylar gelişiyo ve çipi kendine takman gerekiyo.Çipi taktiktan sonra kafandan vurulup ölüyosun ama çip sayesinde kurtuluyorsun fakat çip senin benligini ele geçirmeye başliyo.Çipin içinde de Johhny Silverhandin bilinci var.Hikayenin devaminda bu çipten kurtulup hayatta kalmaya çalişiyorsun,hikaye kısaca bu şekilde ilerliyor.

İlk başlarda beni sarmamıştı pek ama sonradan sardı ve sıkılmadan bitirdim.

Hak ettin. Oynadığın oyunun hikayesini niye sorarsın ki? Mantık neresinde bunun?
Kendisi spoilersiz bir şekilde istemiş. Daha düzgün bir şekilde "spoiler vermeden söylemek imkansız" gibi şeyler demek daha mantıklıydı. Direkt spoiler vermek doğru mu sizce ? Hak etmelik bir durum mu var burada ?

Jackie ile Arasaka'lardan bir tane çipi çalıyorsun. Çipi çalarken bazi olaylar gelişiyo ve çipi kendine takman gerekiyo.Çipi taktiktan sonra kafandan vurulup ölüyosun ama çip sayesinde kurtuluyorsun fakat çip senin benligini ele geçirmeye başliyo.Çipin içinde de Johhny Silverhandin bilinci var.Hikayenin devaminda bu çipten kurtulup hayatta kalmaya çalişiyorsun,hikaye kısaca bu şekilde ilerliyor.

İlk başlarda beni sarmamıştı pek ama sonradan sardı ve sıkılmadan bitirdim.
Arkadaş güzelce anlatmış.

Kendisi spoilersiz bir şekilde istemiş. Daha düzgün bir şekilde "spoiler vermeden söylemek imkansız" gibi şeyler demek daha mantıklıydı. Direkt spoiler vermek doğru mu sizce ? Hak etmelik bir durum mu var burada ?
Oynamaya devam etse hikayeyi anlayacak. Ben burada sabırsızlık gördüm. Spoiler veren arkadaşa da ben de içimden küfür ettim. Daha bitirmemiştim oysa ki.

Hak ettin. Oynadığın oyunun hikayesini niye sorarsın ki? Mantık neresinde bunun?
?? Adam zaten olayı anlamadığı için sormuş , sen şu spoiler veren arkadaşın yancısı Mısın??

Sonunu sen seçebiliyosun ölmek zorunda değil yani tam spoiler değil, hikaye ise kafamızdaki çipten dolayı Johnnyi görüyoruz ve benliğiyle yaşıyoruz ve bunu çözmeye çalışıyoruz aslında bundan ibaret ama yan görevleri de yaparsan çok eğlenceli oynaması

Kardesim çok konuşma ya hak ettin ne demek

Oynamaya devam etse hikayeyi anlayacak. Ben burada sabırsızlık gördüm. Spoiler veren arkadaşa da ben de içimden küfür ettim. Daha bitirmemiştim oysa ki.
Adam akıllı gelip deseniz ki biraz daha oyna anlicaksın hikayeyi ben de tamam diyip oyunuma bakarım bu kadar basit

Spolier vermeden hikayesindan mi bahsedelim 🤣 (!)
Ben çok sevdim, bitir anlarsın :)

Geri