CyberPunk 2077 için kampanya var mı?

Emek verilen bir işin değeri vardır ki bu da zaten oyunların paralı olmasının sebebi.

Parası olan hiçkimse parası olmayana para vermek zorunda değil, "kendi" parası çünkü.
Parası olmayanında oyun şirketlerinin cracki engellemediği sürece indirmesi yanlış falan değil.Bu düşünceyle devam etmeniz dileğiyle iyi günler.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İsterlerse indirirler de, suç bu suç. Sen şuan yasalara karşı gelmeyi savunuyosun farkında mısın.
Korsan paylaşana suçu var.

Parası olmayanında oyun şirketlerinin cracki engellemediği sürece indirmesi yanlış falan değil.Bu düşünceyle devam etmeniz dileğiyle iyi günler.

Korsan paylaşana suçu var.
Araştırır mısın lütfen? Lütfen araştır.

Komiksin, cidden komiksin.
Ülkenin ekonomik durumu kötü, parası olmayan bir sürü kişi var.
Artık paran yoksa oyun da maalesef. Kabul edeceksin bunu.

Araştırır mısın lütfen? Lütfen araştır.

Komiksin, cidden komiksin.
Ülkenin ekonomik durumu kötü, parası olmayan bir sürü kişi var.
Artık paran yoksa oyun da maalesef. Kabul edeceksin bunu.
Yazık cidden.Bu düşünceyle devam et.

Sen şaka falan mısın? Yasalara karşı gelmek, suç olan bir şeyi tavsiye etmek mantıklı mı?

"Bu düşünceyle devam et" demek kolay tabi
İndiren kişiyi o zamansa ihbar et araştırılsın sisteminde varsa ceza alsın.Ayırt edebilcen mi 83 milyon nüfusta bunları

İndiren kişiyi o zamansa ihbar et araştırılsın sisteminde varsa ceza alsın.Ayırt edebilcen mi 83 milyon nüfusta bunları
83 Milyon nüfusta farkedilmez düşüncesiyle hareket edip de crack oyun önermek. Üstüne suç değil demek. Gülerim sadece.

Sen şaka falan mısın? Yasalara karşı gelmek, suç olan bir şeyi tavsiye etmek mantıklı mı?

"Bu düşünceyle devam et" demek kolay tabi
Şöyle düşün a ve b yolu var, a yolu daha mantıklı .b yolu mantıksız.A yolundan gidersen sorunlar çıkabilir ama daha iyi bir ilerleme olur.B yolunda sorun çıkmaz ama biraz düşük ilerleme olur.

83 Milyon nüfusta farkedilmez düşüncesiyle hareket edip de crack oyun önermek. Üstüne suç değil demek. Gülerim sadece.
engelleyebilecek misin crack indirimi? türkiyede internete girmiş herkes illa ki orjinal kullanmıyordur bir şeyi

İyi günler.Bu ayrımcılığın sona ermesi dileğiyle.

Şöyle düşün a ve b yolu var, a yolu daha mantıklı .b yolu mantıksız.A yolundan gidersen sorunlar çıkabilir ama daha iyi bir ilerleme olur.B yolunda sorun çıkmaz ama biraz düşük ilerleme olur.

engelleyebilecek misin crack indirimi? türkiyede internete girmiş herkes illa ki orjinal kullanmıyordur bir şeyi

İyi günler.Bu ayrımcılığın sona ermesi dileğiyle.
Kardeşim senin akıl sağlığın yerinde mi?
Biz burda ırkçı bir ayrım falan yapmıyoruz ki sen "Bu ayrımcılığın sona ermesi dileğiyle" diye bir cümle kurabilesin.

SUÇ olan bir eylemi, yani crack oyun indirmenin yanlış olduğunu söylüyorum.
Suç olmasını da geçtim, emek hırsızlığıdır bu. Oyunu yapan kişiye yapabileceğin en büyük saygısızlıktır.

Evet crack indirmeyi düşünen insanları anlıyorum. Oyunlar cidden pahalı. Ülkedeki çoğu kişinin ekonomik durumu yeterli olamayabiliyor. Ama bu da crack indirmenin yanlış olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.

Yukarıda yaptığım benzetme gibi, benim param yok diye bir şeyi kaçakçılık yaparak elde etmem doğru bir şey mi?

Ekonomik durumları sebep gösterebilirsin fakat artık PARAN YOKSA OYUN DA YOK. Bunu kabul etmek zorundayız maalesef. Yapabileceğimiz bir şey yok.

Saygılar sevgiler iyi günler, daha da buraya bir şey yazmayacağım.

Kardeşim senin akıl sağlığın yerinde mi?
Biz burda ırkçı bir ayrım falan yapmıyoruz ki sen "Bu ayrımcılığın sona ermesi dileğiyle" diye bir cümle kurabilesin.

SUÇ olan bir eylemi, yani crack oyun indirmenin yanlış olduğunu söylüyorum.
Suç olmasını da geçtim, emek hırsızlığıdır bu. Oyunu yapan kişiye yapabileceğin en büyük saygısızlıktır.

Evet crack indirmeyi düşünen insanları anlıyorum. Oyunlar cidden pahalı. Ülkedeki çoğu kişinin ekonomik durumu yeterli olamayabiliyor. Ama bu da crack indirmenin yanlış olduğu gerçeğini de değiştirmiyor.

Yukarıda yaptığım benzetme gibi, benim param yok diye bir şeyi kaçakçılık yaparak elde etmem doğru bir şey mi?

Ekonomik durumları sebep gösterebilirsin fakat artık PARAN YOKSA OYUN DA YOK. Bunu kabul etmek zorundayız maalesef. Yapabileceğimiz bir şey yok.

Saygılar sevgiler iyi günler, daha da buraya bir şey yazmayacağım.
PARAN YOKSA OYUN DA YOK,PARAN YOKSA EVDEN ÇIKMANDA YOK oluyor mu :D

otobüsle gidenler var para boşuna mı veriyorlar yürümeyeceksin bisikletle gitmeyeceksin.
Aynı şey mi bu? Çok farklı şeyleri karşılaştırıyorsun. Otobüse bincek paran yoksa yürürsün, ki zaten otobüsler taş çatlasın 4 lira.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,304
Üyeler
185,249
Son üye
bjk313131
Geri