güzelNasıl sizce görünüşü güzel mi ? Bi an insan PC yerine konsol alası geliyor böyle konsolları görünce.
Benim televizyonum 4K değil bunu almak daha mantıklı değil mi ?Görüntü olarak güzel ama bunu alacağıma Series S alırım.MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
One X 4K, Series S 1080p/2K için tasarlandı.Benim televizyonum 4K değil bunu almak daha mantıklı değil mi ?
X kare olan değil mi bu niye bu kadar ince peki ?One X 4K, Series S 1080p/2K için tasarlandı.
Televizyon 4K değilse Series S alman daha mantıklı.
X kalın olansa bu niye ince onu anlamadım.Series s daha mantıklı.
One X ile series x’i karıştırıyor olabilirsiniz.X kare olan değil mi bu niye bu kadar ince peki ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
X kalın olansa bu niye ince onu anlamadım.
MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MICROSOFT XBOX ONE X 1 TB + CYBERPUNK 2077 LIMITED EDT. OYUN KONSOLU fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ya yeter ama ya aynı kelimeyi ikinci kez kulalndığım için uyarı yiyorum yeter yeter bir de * koymuşum oraya millet * la neler diyor ben sadece dışkı kelimesinin kaba hali yüzünden uyarı yiyorum millet birbirine neler diyor gene uyarı yiyen ben oluyorumNasıl sizce görünüşü güzel mi ? Bi an insan PC yerine konsol alası geliyor böyle konsolları görünce.