Cyberpunk 2077 Nasıl Buldunuz ?

eysis

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
4,235
Oyunu nasıl buldunuz ?

Henüz oynama şansı yakalayamadım ama açık dünya ve rol yapma oyunlarını bundan sonra evrimleştirecek bir oyun gibi duruyor.

bende pek beğenmedim.

PC versiyonu videosunu gördüm izledim, çok çok iyi olmamış. Gerçek hissettirmiyor.
Nedense bana oldukça gerçekçi geldi...

Ben ise genel görüntü kalitesi ve çevre detaylarını oldukça beğendim. Oyunun silah aksiyonu nedense silahların az hasar vurması, kritik bölgeye vurma olayına nedense pek ısınamadım. Oyun tam bir aksiyon oyunu olmaya çalışmıyor zaten bunun farkındayım ama yine de pek ısınamadım silahlı aksiyon bölümlerine. Vuruş hissi ise izlerken bile oldukça tatmin edici geldi bana.

ya izlemek istemiyorum ama oyunu oynamak için bende gtx1660 super ryzen 5 3600 ve 16 gb ram var hangı ayarlarda oynayabılırım (abdullah abının son storysınde nvıdıa nın yenı guncellemesı baya ıyımıs )

Nedense bana oldukça gerçekçi geldi...

Ben ise genel görüntü kalitesi ve çevre detaylarını oldukça beğendim. Oyunun silah aksiyonu nedense silahların az hasar vurması, kritik bölgeye vurma olayına nedense pek ısınamadım. Oyun tam bir aksiyon oyunu olmaya çalışmıyor zaten bunun farkındayım ama yine de pek ısınamadım silahlı aksiyon bölümlerine. Vuruş hissi ise izlerken bile oldukça tatmin edici geldi bana.
Belki rtx kapalı ilken izlemişimdir.

Silah aksiyonunu beğenmedim ilerde değişebilir gerçi sürüş dinamikleri çok da iyi değil beğenmediğim tek kısım diyebilirim ileride yenilenebilir ama genel olarak güzel umarım fpsler de güzel olur

Oyunu beğendim rpg kafasında bakınca çok detaylı ve güzel geldi bana (ben detay seven bir insanım) yakındada elime geçecek inşallah geçince yazarım

Grafiğe abancam diye oynanışa pek önem verilmemiş bug desen her 10 dakikada 1 en az 1 tane bug var yapay zeka zaten çöp onun dışında ergenler için ideal twitch chatindekileri gormussunuzdur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,164
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri