-Akın Taşkan-
80+ Silver
Dahası
Aynı dostum adamların bir şeyi düzelttiği yok.(zaman ayarlı) burada bahsedilen buglar, glitchler, yapay zekâ problemleri ne hâlde?
Hocam gb gb güncelleme geliyor deniyordu onlar ne yaptı?Aynı dostum adamların bir şeyi düzelttiği yok.
Bugerpunk 2077(zaman ayarlı) burada bahsedilen buglar, glitchler, yapay zekâ problemleri ne hâlde?
En son 30 GB'lık bir güncelleme gelmişti. Ben de yine belki bir şey olmuştur diye girdim ama bir düzelmeye pek rastlamadım. Belki gözümden bir şeyler kaçmıştır.
Porformans Optimizasyonları Sayesin'de İlk Olarak Onu Söylemeliyim ki Yaklaşık Ort 10 Fps Artış Gözlemledim Ve Artık Oyun Daha Akıcı.
Hocam Epicte kuponla zart zurt en ucuz kaça geliyordu?Porformans Optimizasyonları Sayesin'de İlk Olarak Onu Söylemeliyim ki Yaklaşık Ort 10 Fps Artış Gözlemledim Ve Artık Oyun Daha Akıcı.
Aktif Buglar Baya Göz Gezdirdim Güncelleme Geldikten Sonra 5 Saat Civarı Ve Benim Komik Bulduğum Buglar Artık Yok Kaldırmışlar Ana Hikaye Akışını Nerdeyse Temizlemişler.
Arayüz Bakımın'dan Hud Göstergeleri Felan Baştan Aşşağıya Yenilenmiş Önceden Olmayan Örnek Arabaya Bindiğimiz'de Haritanın Büyümesi Gibi Özellikler Eklenmiş.
Ve Haylen Daha Komik Bulduğum Buglar Var Ama Onları'da Bildiriyorum Sürekli Bildiğin Ücretsiz Çalışan Kalite KontroL Elemanıyım![]()
oyunun düzeldiği yok usta oyunu bitmeden çıkardılar o sorunlar hiçbir zaman kısa sürede bitmez uzun sürer(zaman ayarlı) burada bahsedilen buglar, glitchler, yapay zekâ problemleri ne hâlde?
En son yolda keyifli keyifli arabamı sürerken yolda garip bir cisime takılıp bir kuş misalı havaya uçmuştum, sen düşün işte(zaman ayarlı) burada bahsedilen buglar, glitchler, yapay zekâ problemleri ne hâlde?
İlk çıktığında oynadım ve 20 saatte sadece 2 kez hata yaşadım. İkisi de görevdeyken bir kapının açılması gerekirken açılmamasıydı diye hatırlıyorum. İkisi de oyunu kapatıp açınca düzeldi. Abartıldığı kadar sorun yok bence. Olanların çoğu da düzeltildi deniyor.(zaman ayarlı) burada bahsedilen buglar, glitchler, yapay zekâ problemleri ne hâlde?
Eeee kendinde tam olarak bug ve glitchler'in düzeldiğini söyleyemiyorsun. Niye yukarıdaki @Harley Quinn❖ in yorumuna kızgın attın?Porformans Optimizasyonları Sayesin'de İlk Olarak Onu Söylemeliyim ki Yaklaşık Ort 10 Fps Artış Gözlemledim Ve Artık Oyun Daha Akıcı.
Aktif Buglar Baya Göz Gezdirdim Güncelleme Geldikten Sonra 5 Saat Civarı Ve Benim Komik Bulduğum Buglar Artık Yok Kaldırmışlar Ana Hikaye Akışını Nerdeyse Temizlemişler.
Arayüz Bakımın'dan Hud Göstergeleri Felan Baştan Aşşağıya Yenilenmiş Önceden Olmayan Örnek Arabaya Bindiğimiz'de Haritanın Büyümesi Gibi Özellikler Eklenmiş.
Ve Haylen Daha Komik Bulduğum Buglar Var Ama Onları'da Bildiriyorum Sürekli Bildiğin Ücretsiz Çalışan Kalite KontroL Elemanıyım![]()