Neler Yeni

Cyberpunk 2077 On sipariş vermeye değer mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
volkan kelebek
İyi günler Birikmiş param var sizce Başlıkta belirtiğim oyun
On sipariş vermeye değer mi?

Ryzen 5 2600 için Sıvı soğutucu alacaktım ançak kime sorsam normal bir kullanıcı için sıvı soğutucu gereksiz diyolar Elimde şuan Küle tipi soğutucu var Birikmiş param 570TL sizce Oyuna vereyim yoksa Sıvı soğutucumu alayım?

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
İyi günler Birikmiş param var sizce Başlıkta belirtiğim oyun
On sipariş vermeye değer mi?

Ryzen 5 2600 için Sıvı soğutucu alacaktım ançak kime sorsam normal bir kullanıcı için sıvı soğutucu gereksiz diyolar Elimde şuan Küle tipi soğutucu var Birikmiş param 570TL sizce Oyuna vereyim yoksa Sıvı soğutucumu alayım?
2600 için sıvı soğutucuya bence gerek yok, ram vs alabilirsin eğer eksikse ya da oyun alabilirsin. Kule tipi soğutucuyla kaç derece oluyor işlemcin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
volkan kelebek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2600 için sıvı soğutucuya bence gerek yok, ram vs alabilirsin eğer eksikse ya da oyun alabilirsin. Kule tipi soğutucuyla kaç derece oluyor işlemcin?

Max 72 Oda BF5 gibi işlemci tabanlı oyunlarda

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Bence vermeyin ön sipariş çünkü adamlar erteleye erteleye bir oldular Nisan olan zaman Kasıma kadar çekildi oyunu çıkaramicaz diyin paraları iade edin. O kadar hevesle bekleyenlerin umutlarını suistimal ettiler.

Violynn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
383
İsim
Efe Özkol
Max 72 Oda BF5 gibi işlemci tabanlı oyunlarda
önce soruna cevap vereyim oyunun piyasaya çıktıktan sonra fiyatının değişme ihtimali var ben olsam alırdım işlemci sıcaklığın normal gibi

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Sıvı soğutmaya gerek yok, ön sipariş de verme bence oyun çıksın bir görelim önce.

arkansas

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Bence vermeyin ön sipariş çünkü adamlar erteleye erteleye bir oldular Nisan olan zaman Kasıma kadar çekildi oyunu çıkaramicaz diyin paraları iade edin. O kadar hevesle bekleyenlerin umutlarını suistimal ettiler.
Kötü çıkacağına ertelensin, düzgün bir oyun çıkarmak için erteliyorlar. Ayrıca pandeminin başlayacağını kim bileblirdi?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Kötü çıkacağına ertelensin, düzgün bir oyun çıkarmak için erteliyorlar. Ayrıca pandeminin başlayacağını kim bileblirdi?
Yalnız adamlar pandemiden önce zamanları ertelemeye başladılar. Anthem'in kaderini yaşacaklarını düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,909
Üyeler
164,746
Son üye
Mustafa852
Top Bottom