bişi dicem Cyberpunk kaldırıcak bilgisayarın varda alıcak paranmı yok ?Aile paylaşımı yoluyla sadece senin erişmemi istediğin oyunlara "OYNAMAK" için erişebiliyorum ve hayır senin hesabını etkilemiyor![]()
Paylaşacak hayır sever yok galibaBi arkadaşınla para birleştirip almak, sonra aile paylaşımı yapıp ikinizinde farklı hesaptan oynaması mantıklı olabilir çünkü buralarda kimsenin aile paylaşımı için şifre falan paylaşacağını düşünmüyorum.
Yan hesap açıp yan hesabına izin verecek o hesap doğrulama için kendi mailine bağlı olacak ve ben istesemde hesabın şifresini falan değişemeyeceğimBi arkadaşınla para birleştirip almak, sonra aile paylaşımı yapıp ikinizinde farklı hesaptan oynaması mantıklı olabilir çünkü buralarda kimsenin aile paylaşımı için şifre falan paylaşacağını düşünmüyorum.
Ailem bir oyuna 250 Lira vermeme izin vermezbişi dicem Cyberpunk kaldırıcak bilgisayarın varda alıcak paranmı yok ?
Arkadaş kendi üstüne alınmasın ama burada kimse kimseyi tanımıyor neredeyse. Nasıl güvenebiliriz? Hayırseverlikle alakası yok.Paylaşacak hayır sever yok galiba
Yine para yok yav tamam gel 40 a vereyim@samet4747 ne diyorsun kendine yan hesap açıp o hesaba aile paylaşımı versen hesabı ben kullansam CP oynayacağım zaman :/ ?
ben şahsen bununla uğraşmazdımYan hesap açıp yan hesabına izin verecek o hesap doğrulama için kendi mailine bağlı olacak ve ben istesemde hesabın şifresini falan değişemeyeceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem bir oyuna 250 Lira vermeme izin vermez
Evet hocam yani ben olsam ben de vermem galiba. Babana bile güvenme devri.Arkadaş kendi üstüne alınmasın ama burada kimse kimseyi tanımıyor neredeyse. Nasıl güvenebiliriz? Hayırseverlikle alakası yok.
Ben tanımadığım küçük bir çocuk istedi diye hiç indirmemiş olmama rağmen fortnite skin almasını sağladım ve form kısmı uğraştırcıydı (benden istemesinin sebebi dc de 10. nesil işlemcisi olan yazabilir mi demişdi 10. nesil işlemciye özelmiş skinlerben şahsen bununla uğraşmazdım
ayrıca ben para verdiysem senin de para verip oynaman lazım bana göre
Harbiden, sen oyna diyemi alıyoruz sonuçta.ben şahsen bununla uğraşmazdım
ayrıca ben para verdiysem senin de para verip oynaman lazım bana göre
Aile paylaşımı için hesabın o PCde aktif olması gerekiyor diye biliyorum, böyle olması için de şifre paylaşmak gerekir. O yüzden böyle dedim.Yan hesap açıp yan hesabına izin verecek o hesap doğrulama için kendi mailine bağlı olacak ve ben istesemde hesabın şifresini falan değişemeyeceğim?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ailem bir oyuna 250 Lira vermeme izin vermez