Neler Yeni

CyberPunk 2077 Satın Aldıysanız Benimle Paylaşabilir misiniz?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Ben tanımadığım küçük bir çocuk istedi diye hiç indirmemiş olmama rağmen fortnite skin almasını sağladım ve form kısmı uğraştırcıydı (benden istemesinin sebebi dc de 10. nesil işlemcisi olan yazabilir mi demişdi 10. nesil işlemciye özelmiş skinler :D)
burda maddiyat söz konusu ama bir form göndermekle denk değil

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Mertcan Uysal
Ya Anlamıyorum başkasının bedel ödemeden alması ve verene karşı başka bir şeyler verecek olması aynı zamanda ikisindende bir şey eksilmeyecek olması neden bu kadar kanınıza dokunuyor :D?
Çünkü türkiye'de yaşıyoruz. hiçbirşey ucuz değil pahalıya aldığımız şey hiçkimseyi tatmin etmiyor
üstelik kullandığın bilgisayar min. 11.799TL şuan

Avolay

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan
Ya Anlamıyorum başkasının bedel ödemeden alması ve verene karşı başka bir şeyler verecek olması aynı zamanda ikisindende bir şey eksilmeyecek olması neden bu kadar kanınıza dokunuyor :D?
Şöyle düşün gidiyon pahalı bir şey alıyorsun ve biri bende kullanıyım para vermeden diyor sen izin verirmiydin ?

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Hiç de bile gidip 10. nesil işlemci al ben aldım öyle oluyor diyebilrdim ikisi tamamen aynı şey
zaten var olan bir bilgisayarın varmış bunu kullanarak bir form yazıp skin aldırmışssın aynı şey değil yani

Avolay

80+ Gold
Şöyle düşün gidiyon pahalı bir şey alıyorsun ve biri bende kullanıyım para vermeden diyor sen izin verirmiydin ?
Daha önce verdim :D içiniz rahat olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten var olan bir bilgisayarın varmış bunu kullanarak bir form yazıp skin aldırmışssın aynı şey değil yani
Zaten bulunan CPn i bir iki işlemle başkasının da oynamasını sağlamışsın aynı şey ?

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11

Zaten bulunan CPn i bir iki işlemle başkasının da oynamasını sağlamışsın aynı şey ?
Sen verdin diye başkası vermek zorunda değil, bunu ikna etme aracı olarak kullanmak yanlış olur yani. Napsın adam ''aa bak bu adam izin vermiş'' diyerek direkt versin mi?

Avolay

80+ Gold
Yardımdan çok eleştiri gelmesi ciddi anlamda bencilleştik
Sen verdin diye başkası vermek zorunda değil, bunu ikna etme aracı olarak kullanmak yanlış olur yani. Napsın adam ''aa bak bu adam izin vermiş'' diyerek direkt versin mi?
Hayır ama gelipde vermeyi düşünen varsa onu soğutmasın

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
433
İsim
Eren Baskan

birinde sadece 10.nesil işlemcin olduğunu gösteriyon birinde birisinin parayla aldığı şeyi bende beavaya kullanıyım diyon aynı şey değil

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Mertcan Uysal
Haklı. belki de yalan söylüyor

Avolay

80+ Gold
Ben yardım etmek zorundasın demiyorum ama gelip de veren enayidir şeklinde cümle kurmak :D?

Top Bottom