Neler Yeni

CyberPunk 2077 Satın Aldıysanız Benimle Paylaşabilir misiniz?

Avolay

80+ Gold
biz sadece neden hesap paylaşmaması gerektiğini anlattık insanlara ama sen konuyu farklı yerlere çektin
bedavaya oyun oynamanı neden biri istesin ayrıca biz para verip aldık sen bedavaya oynuyorsun bu tabii ki insanların sinirini bozar
Töbeestağfurullah Ben de paylaşıma açacağım arkadaşım okuma yazman mı yok

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Töbeestağfurullah Ben de paylaşıma açacağım arkadaşım okuma yazman mı yok
oyunun yokken neyi paylaşıyorsun :D
senle ortak kullanmayı kabul eden biri zaten maddi olarak iyidir oyununu da kendi alır
ama bana versen 125 lira ben de paylaşırım yani yan hesap açıp

Avolay

80+ Gold
Yukarıda görmüştüm, vereceğin oyunlar CP'a eşdeğer oyunlar diyemeyiz. Doğal olarak da insanlar vermek istemez yani son derece normal bir şey. Bencilliğe ya da vermek isteyenleri soğutmakla ilgisi yok
Eşdeğer değil mi sadece bannerlord 150 TL eşdeğer olmasa da bayağı yakın bir değre sahip (İndirim + kuponla aldım ama ben bannerlordu)
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunun yokken neyi paylaşıyorsun :D
senle ortak kullanmayı kabul eden biri zaten maddi olarak iyidir oyununu da kendi alır
ama bana versen 125 lira ben de paylaşırım yani yan hesap açıp
Aynen yok kardeşim ben halisülasyon görüyorum kafalar pırıl pırıl

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Eşdeğer değil mi sadece bannerlord 150 TL eşdeğer olmasa da bayağı yakın bir değre sahip (İndirim + kuponla aldım ama ben bannerlordu)

Aynen yok kardeşim ben halisülasyon görüyorum kafalar pırıl pırıl
yazdığım şeyden takıldığın şeye bak :D
git al oyna CP o zaman yani beleşe sana burda CP veren adamın kafasının pırıl pırıl olduğunu düşünüyorum

Avolay

80+ Gold
yazdığım şeyden takıldığın şeye bak :D
git al oyna CP o zaman yani beleşe sana burda CP veren adamın kafasının pırıl pırıl olduğunu düşünüyorum
Haklı çıkmak için tartışıyorsunuz sadece amacınızı yitirdiniz önceden yazdıklarımı unutup tekrara düşüyorsunuz artık görmezden geleceğim

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
Haklı çıkmak için tartışıyorsunuz sadece amacınızı yitirdiniz önceden yazdıklarımı unutup tekrara düşüyorsunuz artık görmezden geleceğim
gelebilirsin kardeşim burda torrent CP linki istemeye utanıp konu açmışssın biri benle paylaşssın diye :d

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Dostum torrent indiriceğim çalışırsa sıkıntı çıkmazsa özelden linki atarım, millet çok bencil olmuş.

Avolay

80+ Gold
Dostum torrent indiriceğim çalışırsa sıkıntı çıkmazsa özelden linki atarım, millet çok bencil olmuş.
Olup da vermeyenle alınmasınlar(hakkınızdır vermeyebilirsinz) tamamen haklılar ama sahip olmamalarına rağmen gelip laf yapanlar için katılıyorum

Bu arada bilgisayara crack torrent indirmiyorum ekran kartına mining virüs falan girer diye atmana gerek yok :) Sağol yine de

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
oyun zaten bozuk acele etme oynamak için elbet oynarsın cd projekt çok bonkör türkiyeye

Avolay

80+ Gold

Respiky

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,657
İsim
Mertcan Uysal

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Gençler size bir naçizane tavsiye vereyim 2 tane
burda 250 tl vermiş adama yüce gözüyle bakmayın ağız eğmeyin adam eğleniyor sizi yalvartmaktan uğraşmayın
bir oyunu oynamak için ağız eğmeyin insanlara bugün oynamazsınız seneye oynarsınız çok bir şeyiniz eksilmez

Top Bottom