Neler Yeni

CyberPunk 2077 Satın Aldıysanız Benimle Paylaşabilir misiniz?

Avolay

80+ Gold
Gençler size bir naçizane tavsiye vereyim 2 tane
burda 250 TL vermiş adama yüce gözüyle bakmayın ağız eğmeyin adam eğleniyor sizi yalvartmaktan uğraşmayın
bir oyunu oynamak için ağız eğmeyin insanlara bugün oynamazsınız seneye oynarsınız çok bir şeyiniz eksilmez
Zaten yapmadım öyle bir şey sadece 20 tllik kod ve karşılıklı hesap aile paylaşımı yapacağımı söyledim kabul etmediler :D Sağolsun öbür arkadaşlar da vermemeleri için elindne geleni yaptı

Avolay

80+ Gold

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Zaten yapmadım öyle bir şey sadece 20 tllik kod ve karşılıklı hesap aile paylaşımı yapacağımı söyledim kabul etmediler :D Sağolsun öbür arkadaşlar da vermemeleri için elindne geleni yaptı
vakitini eritmiş oldun.

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Napabilirim ben verecek insan gelirse evet yazıp dc verir diye düşündüm bu kadar uzayacağını bilemezdim
dostum bak benden tavsiye
buradaki insanların yaş kitlesi çocuk ve genç
yani reşit olan pek yok
yardım erdeminin anlamını bilmeyen ve daha önce yapmamış insanların çok olduğu bir ortam
(hepsi değil istisnalar elbet vardır)
genel olarak kitle bu burada çare arama derdine bir sene sonra veya paran ne zaman olursa o zaman al oyunu
benim param var yine almıyorum bak demekki neymiş oynamadan da durulabiliyormuş.

Avolay

80+ Gold
yani reşit olan pek yok
yardım erdeminin anlamını bilmeyen ve daha önce yapmamış insanların çok olduğu bir ortam
genel olarak kitle bu burada çare arama derdine bir sene sonra veya paran ne zaman olursa o zaman al oyunu
benim param var yine almıyorum bak demekki neymiş oynamadan da durulabiliyormuş.
tabii ki durulur aklıma geldi konu açtım
Mesaj otomatik birleştirildi:

İyi haber en çok hit alan konum oldu :)
Kötü haber kimse istemiyor karşılıklı paylaşımı :(

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Dostum kimsenin vereceğinin sanmam, oyun yeni çıktı ve alan herkes hevesle oynuyor belki GTA V gibi üzerinden yıllar geçmiş ve herkes defalarca bitirmiş olsaydı belki bir ihtimal verirdim ama şuan kimse vermez ben olsam bende vermezdim oyunu bitirmeden

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
yani reşit olan pek yok
knk burda bence kimse vermez şöyle düşün sen gittin 250tl ye tişört aldın sonra sokaktan geçen biri sana tişörtü bigün ben bigün sen giy sırayla giyelim tişörtü ver ben sana yarın vercem dese verirmisin vermezsin mesela bu arkadaşı tanımıyorum ama tanıdığım bi insan olsa verirdim ama tanımadığım bir insana açık konuşayım anca günahımı veririm.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Top Bottom