Neler Yeni

CyberPunk 2077 Satın Aldıysanız Benimle Paylaşabilir misiniz?

Avolay

80+ Gold
Dostum kimsenin vereceğinin sanmam, oyun yeni çıktı ve alan herkes hevesle oynuyor belki GTA V gibi üzerinden yıllar geçmiş ve herkes defalarca bitirmiş olsaydı belki bir ihtimal verirdim ama şuan kimse vermez ben olsam bende vermezdim oyunu bitirmeden
Karşılıklı olduğu ve bendeki oyunlardan en azından 1inin 150TL olması bu sene çıkması yüzünden verirler sandım ama değer hyple'a ölçülüyor sanırım :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

e tamam versin bi 5 TL
En az 20TL + bendeki oyunları teklif ediyorum konu içersinde :D

pcsavaşçısı

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,186
İsim
Arda Ardıç
Ben red siber auto 2089 gelicek diyorum varmı arttıran

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,701
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
Karşılıklı olduğu ve bendeki oyunlardan en azından 1inin 150TL olması bu sene çıkması yüzünden verirler sandım ama değer hyple'a ölçülüyor sanırım :(

En az 20TL + bendeki oyunları teklif ediyorum konu içersinde :D
Dediğim burda insanları yüz yüze göremiyoruz sadece yazdıklarından tanıyoruz o yüzden güvensizlik oluşuyor her insanda belki pırl pırıl gençler vardır belki de it kopuk çocuklar vardır bilemeyiz

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

Avolay

80+ Gold

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
knk burda bence kimse vermez şöyle düşün sen gittin 250tl ye tişört aldın sonra sokaktan geçen biri sana tişörtü bigün ben bigün sen giy sırayla giyelim tişörtü ver ben sana yarın vercem dese verirmisin vermezsin mesela bu arkadaşı tanımıyorum ama tanıdığım bi insan olsa verirdim ama tanımadığım bir insana açık konuşayım anca günahımı veririm.
dostum ben tişörtü giyebiliyorken adam da giyebiliyor verdiğin örnek yanlış
şimdi bana sorulursa deseler ki verir misin
ben şahsen kişiyle biraz muhabbet ederim durumu da müsait değilse ve gerçekten o oyunu oynamak istediğine oyunla bağ kurduğuna inanırsam veririm
dediğim gibi tanışmam lazım

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
dostum ben tişörtü giyebiliyorken adam da giyebiliyor verdiğin örnek yanlış
şimdi bana sorulursa deseler ki verir misin
ben şahsen kişiyle biraz muhabbet ederim durumu da müsait değilse ve gerçekten o oyunu oynamak istediğine oyunla bağ kurduğuna inanırsam veririm
dediğim gibi tanışmam lazım
işte ayn tanıdığım olsa yada arkadaşım olsa gerçek hayatta tanısam lafı bile olmaz oyna kanka derim ama tanımıyorum sorun orda işte

Avolay

80+ Gold
işte ayn tanıdığım olsa yada arkadaşım olsa gerçek hayatta tanısam lafı bile olmaz oyna kanka derim ama tanımıyorum sorun orda işte
Derdin tanışmak olsun :D

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
bişi dicem Cyberpunk kaldırıcak bilgisayarın varda alıcak paranmı yok ?
dostum olmayabilir üniversiteye gidecektir almisken birazda iyisini alalm diyerek ailesi borc ile almis olabilir

Avolay

80+ Gold
Derdin tanışmak olsun :D
Kafam uyuyorsa karşımdakiyle her an konuşabilirim severim muhabbet etmeyi :D Bu yüzden insanlar kendilerini aşırı değerli zannedip egolarını şişiriyorlar genelde bende onları eliyorum bu şekilde arkadaşlık tutumum 15 yaşındayım ama gerçekten çok fazla sahte arkadaşım oldu

dostum olmayabilir üniversiteye gidecektir almisken birazda iyisini alalm diyerek ailesi borc ile almis olabilir
Akrabam aldı :) (ilk kez 1000 lira üstü bir şey aldım batmasın gözünüze bir zahmet )

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Kafam uyuyorsa karşımdakiyle her an konuşabilirim severim muhabbet etmeyi :D Bu yüzden insanlar kendilerini aşırı değerli zannedip egolarını şişiriyorlar genelde bende onları eliyorum bu şekilde arkadaşlık tutumum 15 yaşındayım ama gerçekten çok fazla sahte arkadaşım oldu

Akrabam aldı :) (ilk kez 1000 lira üstü bir şey aldım batmasın gözünüze bir zahmet )
dostum benim icin sorun yok ben arkadasa dedim
bende de öyle ahım sahım bir durum yok ama bende alacagim aldıktan sonra oyuna para veremeyecegim meseala

Top Bottom