Epic launcher Steam e göre arkada daha çok güc tüketiyor.Daha düşük mü fps veriyor? ilginçmiş. 125 liraya alınır bu arada kötü sistemle bile keyif aldım oyundan.
Epic launcher Steam e göre arkada daha çok güc tüketiyor.Daha düşük mü fps veriyor? ilginçmiş. 125 liraya alınır bu arada kötü sistemle bile keyif aldım oyundan.
Rtx ekran kartın varsa kesinlikle almalısınbeyler fazla sevmiyorum ama bahar indirimine de dusmusus fiyatı 125 TL sizce almalımıyım
KankaDaha düşük fps veriyor ve sosyal yok.
Ramden fpsi nasıl etkili en bu oyunu oynayan kişinin zaten 16/32 Rami vardırEpic launcher Steam e göre arkada daha çok güc tüketiyor.
yanlış mesaja cevap verdin galiba dostumKendini kapatıyor ayarlarsan ama sen daha düşük FPS olduğu için Steam'de 500 lira ver bence kanki.
Tüh, yağmur yağıyor ya görememişim hocam. Kusura bakmayın lütfen.yanlış mesaja cevap verdin galiba dostum
Al ilerde değerlenecekbeyler fazla sevmiyorum ama bahar indirimine de dusmusus fiyatı 125 TL sizce almalımıyım
sorun değil hocamTüh, yağmur yağıyor ya görememişim hocam. Kusura bakmayın lütfen.