PustiKafa
80+ Silver
Dahası
Oynanır yine.amd işlemci ve ekran kartlarında performans vermiyor
Oynanır yine.amd işlemci ve ekran kartlarında performans vermiyor
bebn tahmin etmiyorum yapan firmalardan 2 si zaten bunu yapar nvidia ve intelden bahsediyoruzBelki de bunla ilgilidir, bilgim yok, sadece gördüklerim üzerine fikir yürütmeye çalışıyorum.
Alıntıyı görüntüle
bebn tahmin etmiyorum yapan firmalardan 2 si zaten bunu yapar nvidia ve intelden bahsediyoruz
Burada da biri açıklamış ve bana mantıklı geldi.Technopat Neden Sistem Toplamıyor?
Fatih bu arada yaşını bi' 10 sene fazla girmişsin sanırım, 20 yazıyor...www.technopat.net
tamam al sen oyna amd kullanıyorsan performans düşüklüğü yaşayacaksın haberin olsunOynanır yine.
hocam öyle olsa kod silinince bence performans artmaz bu oyun anlaşmalı bence
Burada da biri açıklamış ve bana mantıklı geldi.
AMD kullanmıyorum. Performans düşüklüğü oyunun genelinde var zaten. Oyun cilalanmamış.tamam al sen oyna amd kullanıyorsan performans düşüklüğü yaşayacaksın haberin olsun
Hayır zaten fixlenebiliyor işlemcilerle ilgili olan sorun bunu Abdullah Abi de paylaştı diye biliyorumtamam al sen oyna amd kullanıyorsan performans düşüklüğü yaşayacaksın haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence bu na inanmak fazla masumluk olur bir kod silinince fps artıyor
Orayı dikkatlice okursanız sınırlayan bir mini script gibi bir şey olduğu yazıyor.tamam al sen oyna amd kullanıyorsan performans düşüklüğü yaşayacaksın haberin olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
bence bu na inanmak fazla masumluk olur bir kod silinince fps artıyor
Dediğiniz kesinlikle yanlıştır demiyorum ama biraz araştırmak lazım bence.Orayı dikkatlice okursanız sınırlayan bir mini script gibi bir şey olduğu yazıyor.
1 kod silinince bu kadar fps artamaz bu oyun gizli anlaşmalı
Bakın internetten çok kolay fixleniyor bu olaybence bu na inanmak fazla masumluk olur bir kod silinince fps artıyor
darboğaz yok oluyor ve fps artıyor anlaşmalıysa da fixleniyor : D1 kod silinince bu kadar fps artamaz bu oyun gizli anlaşmalı
Dediğim sayfada son paylaşımı okuyabilir misin?1 kod silinince bu kadar fps artamaz bu oyun gizli anlaşmalı