Neler Yeni

Cyberpunk 2077 ultimate editon alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
emir alp erdoğan
sizce yılbaşı indiriminde daha da düşermi sepete ek %30 indirim gibi bir şey oluyordu sanırım
1732043911813.png

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,294
İsim
Emre
Discord
necromancerr
sizce yılbaşı indiriminde daha da düşermi sepete ek %30 indirim gibi bir şey oluyordu sanırım
Alıntıyı görüntüle
alınır derim taş gibi oyun 2.1 ve sonrası güncellemelerle oyun tam haline geldi modlamaya açık bir oyun ben geçen sene kasım yada ocak zamanı 700 tllere almıştım ultimate paketi Phantom liberty ayrı bir dünya zaten normal oyunun haricinde. Kesinlikle en azından 1 kere oynanması gereken bir oyun benim gözümde
1732044084451.png

Svorr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Tarık Demiryürek
hastası değilseniz alınmaz bence ben oynadım 7/10

Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
emir alp erdoğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınır derim taş gibi oyun 2.1 ve sonrası güncellemelerle oyun tam haline geldi modlamaya açık bir oyun ben geçen sene kasım yada ocak zamanı 700 tllere almıştım ultimate paketi Phantom liberty ayrı bir dünya zaten normal oyunun haricinde. Kesinlikle en azından 1 kere oynanması gereken bir oyun benim gözümde
Alıntıyı görüntüle
Alacağım zaten merak ettiğim şey yılbaşı indirimi diye bu fiyatın altına düşüp düşmeyeceği

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,294
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Alacağım zaten merak ettiğim şey yılbaşı indirimi diye bu fiyatın altına düşüp düşmeyeceği
düşeceğini düşünmüyorum ben ayrıca düzeltme doğum günümde almıştım bu sene başı

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,294
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hocam paylaşımlı hesapta alabilirsiniz. 25 tl ye satılıyor hikayeli bir oyun zaten bence paylaşımlı almak daha mantıklı olur.
Paylaşımlı hesapların şöyle bir falsosu var bi anda adam kafasına göre şifreyi değiştirebiliyor yada steamdaysa eğer başka satın alan kişilerde aynı anda oynarken senin oyununa müdahale edebiliyor. Yoksa cidden güzel bir sistem

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Doğan
Hocam paylaşımlı hesapta alabilirsiniz. 25 tl ye satılıyor hikayeli bir oyun zaten bence paylaşımlı almak daha mantıklı olur.
Seni pis dolandırıcı sus da millet kul hakkına girmeden oyun oynayabilsin.

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,294
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
emir alp erdoğan
Aldım 1 saat sonra şifre değiştirildi başka yerden alsam 1 gün sonra değişecek o topa girmeye gerek yok bence

omerdgn42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Ömer Doğan

Necromancerr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,294
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Korsan ile onun farkı ne acaba mantıklı bir şekilde açıkla hak vericem. İkisinde de yapımcıya para gitmiyor.
1. si bu hesapları satan kişi Oyunu Steam üzerinden para vererek alıyor.

Sonrasında bu hesapları satışa çıkartıp örneğin 100 kişiye 25 tlden satıyor ve bu şekilde oyuna ödediği paranın üstüne Kâr yapıp yoluna devam ediyor oyuna ödediği para yı çıkardıktan sonra bu pasif gelir gibi devam ediyor ve döngü şeklinde devam ettiriliyor
yani cevaba gelirsek Yapımcıya para gidiyor. Bu hesapları satanlara para gidiyor ve oyun oynanmış oluyor.
Üç şekilde de bu faydası var.

Top Bottom