- Reaksiyon skoru
- 52
bu oyun 2020 sonlarında çıktı unutuldu mu yada beğenilmedi mi tutmadı mı öyleyse nedeni nedir ?
niye adı lans edilimyor onlinesi falan çıkmadı çok fazla bug varmışYoo, gayette beğenildi, her indirim döneminde önerilen oyunların başında gelir, ben ne kadar sevmesem de oyun genel olarak seviliyor da.
Metacritic puanı:
Cyberpunk 2077 Reviews
Cyberpunk 2077 is an open-world, action-adventure story set in Night City, a megalopolis obsessed with power, glamour and body modification. Assume the role of V, a mercenary outlaw going after a one-of-a-kind implant that is the key to immortality. You can customize your character’s cyberware...www.metacritic.com
sanmamOyunu hâlâ güncelliyorlar. Ayrıyeten gelecekte gelecek DLC'ler de ücretsiz olacak.
oyna ya nolcak test etOynamaya değer mi? Oynamayı düşünmedim hiç.
Gayet iyi oyundur. GTA5 den sonraki en sevdiğim PC oyunudur kendisi, grafik olarak ise oynadığım en iyi oyundurbu oyun 2020 sonlarında çıktı unutuldu mu yada beğenilmedi mi tutmadı mı öyleyse nedeni nedir ?
bu sana göre iyi ben genel olarak beğenilip beğenilmediğini sordumGayet iyi oyundur. GTA5 den sonraki en sevdiğim PC oyunudur kendisi, grafik olarak ise oynadığım en iyi oyundur![]()
bencede çöp gibiBana göre çöp bir oyun
(Sakın linçlemeyin lütfen)
Oyunu çıktığı ay oynadım tüm oyunda 2 tane ufak bug yaşadım sadece, çok abartılıyor bence.niye adı lans edilimyor onlinesi falan çıkmadı çok fazla bug varmış
anladım bayımOyunu çıktığı ay oynadım tüm oyunda 2 tane ufak bug yaşadım sadece, çok abartılıyor bence.
Genel olarak da iyi bir oyun. Sadece beklenti bunun çok çok üstündeydi, GTA6 gibi bir oyun bekliyordu milletbu sana göre iyi ben genel olarak beğenilip beğenilmediğini sordum
Bizi düşündükleri için verdiklerini düşünmüyorsundur sanırım.Oyunu hâlâ güncelliyorlar. Ayrıyeten gelecekte gelecek DLC'ler de ücretsiz olacak.