cyberpunk 2077 VS RUST

Rust'ı 150TL'ye satın almıştım eğer arkadaşların varsa sıkılmadan oynayabileceğin sayılı oyunlardan. Yaklaşık 400 saatim var ve hala ilk günkü gibi zevk alıyorum oyundan. Solo olarak hiç oynamadım ne kadar sarar bilemiyorum.

Ne tarz oyun sevdiğine bağlı bizler bilemeyiz ki neyi ne kadar sevip sevemeyeceğini.
Mesela ben Cyberpunk 2077 oynuyorum 67 saatim var şuan ama hala polis ek işleri dolu bitmiyor.
Yan görevleri yeni bitirdim.Ek işler baya var. Cyberpunk almanı öneririm ama Rust'u oynayacak arkadaşların varsa onu al derim.

6000 saat rustım var rust bağımlılık yapıyor alabilirsin

Hayatın yoksa rust
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkisi apayrı oyunlar bana kalırsa rust derim ben

Rust için arkadaşa ihtiyaç var cyberpunki istediğin zaman kimseye ihtiyacın olmadan oynayabilirsin bu yüzden cyberpunk

İkisi karşılaştırılacak oyunlar değil... Ama ben olsam Cyberpunk alırım...

rust al düşünme oynayan arkadaşın varsa

oyun ortalama kaç saat sürüyor
Hiç dikkat etmedim inanki. Crackli oynadım daha geçen gün emeğe saygı olarak satın aldım ama baya götürür. Ana hikaye 20-30 saat sürüyor yaklaşık. Yan görevleri de ana hikaye kadar güzel ve ana hikayeye az buz etki ediyor. Bir kaç siteye baktım orda %100 yapmak yaklaşık 70-100 saat sürüyor yazıyor. 2023'te yeni DLC gelicek tahminimce o da yaklaşık 8-10 saat olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,211
Üyeler
199,667
Son üye
sedna

Geri