Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Yayın ve Kayıt Alabilir miyim ?

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
Arkadaşlar yayın açabiliyorum sıkıntısız yayınla birlikte kayıt alabilir miyim DA2 sistem kullanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Rüzgar Albayrak
Oyun bir çıksaydı da ona göre yayın ve kayıt alsaydınız

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyun bir çıksaydı da ona göre yayın ve kayıt alsaydınız
Kardeşim soruya cevap vermeyeceksen yardımcı olmayacaksan boşuna neden yorum atıyorsun oyunun sistem gereksinimleri belli oldu benim sistem özelliklerimle karşılaştırıp açarsın alırsın vs. diyebilirsin bilmiyorum ki soruyorum boş yorum neden atıyorsun reportluyorum.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar yayın açabiliyorum sıkıntısız yayınla birlikte kayıt alabilir miyim DA2 sistem kullanıyorum
yavaş kanka
daha yol yapılıyor sen arabam kaç km/h ile geçer diyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Rüzgar Albayrak
Kardeşim soruya cevap vermeyeceksen yardımcı olmayacaksan boşuna neden yorum atıyorsun oyunun sistem gereksinimleri belli oldu benim sistem özelliklerimle karşılaştırıp açarsın alırsın vs. diyebilirsin bilmiyorum ki soruyorum boş yorum neden atıyorsun reportluyorum.
Ama sonuç olarak oyunun optimizasyonunu iyi olup olmadığı belli değil sistem gereksinimleriyle tahmin edilmez. Optimizasyonu görmemiz lazım asıl sen boş konu açıp bir de bana atar yapıyorsun doğru düzgün konu aç doğru düzgün cevap verelim.

Xpertronic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
801
İsim
İlker Palalı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ama sonuç olarak oyunun optimizasyonunu iyi olup olmadığı belli değil sistem gereksinimleriyle tahmin edilmez. Optimizasyonu görmemiz lazım asıl sen boş konu açıp bir de bana atar yapıyorsun doğru düzgün konu aç doğru düzgün cevap verelim.
sende beni reportlarsın kardeşim o zaman alakasız boş konu diye yöneticiler karar verir ona göre

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,047,206
Üyeler
166,172
Son üye
djxjjsdejdkj