Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Yüzünden CrackWatch Çöktü!

UnReaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Talha Genç
Bildiğiniz üzere Cyberpunk 2077 yıllardır beklenen bir oyundu. Oyunu alan kesimin çok büyük olmasına karşın benim gibi crack bekleyenler de bir hayli fazla, ki bu biraz fazla büyük sanırım çünkü CrackWatch çöktü. CrackWatch adından da anlaşılabileceği gibi bir oyunun crack'i çıktı mı yoksa hala kırılmaya mı çalışılıyor onu gösteriyor. Bir bilgi daha vermek isterim: Cyberpunk 2077 çıktığında oyunun inmesi sanırım 1 haftamızı alacaktır. Sebebi ise bir torrentte yoğunluk olduğunda yavaş indirmesi. Red Dead Redemption 2 en büyük örneğidir ama Cyberpunk 2077'nin torrentinin RDR2 den kat be kat daha fazla indirileceği belli. O yüzden buradan crack bekleyen (ben de dahil) herkese kolay gelsin diyorum.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,316
İsim
Emre
torrentin çok indirilmesi iyi olmuyor mu

UnReaL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Talha Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Torrentin çok indirilmesi iyi ancak fazla yoğunluk iyi değil. Yani 1 günde 1 milyon indirme yapması sağlıklı değil. Eğer böyle olursa (ki daha fazla indirilecektir 1 milyon ile sınırlı kalacağını sanmıyorum) torrent 1 milyon kullanıcıya yetişemiyor olarak düşünebilirsin ve internetin ister 100 megabit olsun saniyede 1 megabyte indirme alırsın. Benim gibi interneti 8 megabit olan oyuncular için durum daha da vasat. RDR2 yi indirmeye başladığımda ara sıra hiç inmiyor ara sıra normal hızı 800 kbps ye çıkıyor ara sıra 15 kbps ye indiği oluyordu. Yani kısacası; evet çok indirilmesi iyi ancak yoğunluk olması iyi değil. Bunu bir siteye fazla kullanıcı giriş yaptığında sitenin çökmesi olarak düşünebilirsin (örnek: EBA)

Top Bottom