Neler Yeni

Cyberpunk 2077'den beklentileriniz neler?

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Benim beklentilerimi karşılayıp, üstüne üstük çok güzel harmanlanmış bir oyun. Çoktandır satın aldım ve hazırda bekliyorum, peki ya siz neler olmasını isterdiniz? Eleştirdiğiniz bir şeyler var mı?
(Bu arada bu forumda yeniyim, bi' hoşgeldininizi alırım) :)

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Hoşgeldiniz hocam. Buralarda görmek güzel :)

ardaaa

80+
Benim beklentilerimi karşılayıp, üstüne üstük çok güzel harmanlanmış bir oyun. Çoktandır satın aldım ve hazırda bekliyorum, peki ya siz neler olmasını isterdiniz? Eleştirdiğiniz bir şeyler var mı?
benim için en önemlisi sistem gereksinimleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim için en önemlisi sistem gereksinimleri
hoş geldin

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@ardaaa Sisteminiz nedir? Ortalama GTX 960- RX460 gibi bir kartınız var ise oyunu 1080P en düşük ayarlar dahi olsa 60 FPS oynayabilirsiniz. O test sistemi 1080 Ti ile kullanılmıştı, ona takılmayın :) Teşekkürler.
Hoşgeldiniz hocam. Buralarda görmek güzel :)
Hoşbuldum dostum, umarım güzelce geçiniriz :)

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya
Hocam tekrardan merhaba :) RX 5700 üm ve 3500x im var. Çıktığında hangi ayarlarda oynamamı önerirsiniz?

Hocam tekrardan merhaba :) RX 5700 üm ve 3500x im var. Çıktığında hangi ayarlarda oynamamı önerirsiniz?
Su 630 illetinden kurtulmak için 970 Evo aldığından param kalmadı sipariş edemedim ben :D

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Beklentilerim oynanış olarak çok yüksek.
Online olursa anında alırım fakat olmazsa para vermem crack ararım :D

ardaaa

80+
@ardaaa Sisteminiz nedir? Ortalama GTX 960- RX460 gibi bir kartınız var ise oyunu 1080P en düşük ayarlar dahi olsa 60 FPS oynayabilirsiniz. O test sistemi 1080 Ti ile kullanılmıştı, ona takılmayın :) Teşekkürler.

Hoşbuldum dostum, umarım güzelce geçiniriz :)
evet oyun beta da olduğu için öyle kullanılmıştı ama özellikle grafikleri eğer rtx teknoloji si varsa çok merak ediyorum nasıl bir sonuç çıkacak:)

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O konuda Minecraft kadar güzel olamaz, çünkü zaten grafikleri çok iyi olan bir oyun. Ancak benim merak ettiğim DLSS 2.0 teknolojisi ile nasıl olacağı :)

Beklentilerim oynanış olarak çok yüksek.
Online olursa anında alırım fakat olmazsa para vermem crack ararım :D
Online olacak hocam, ancak oyunla beraber direkt gelecek mi yoksa 1-2 ay sonra mı gelecek bilmiyorum. Crack yapmayın be bu güzelim oyuna :) Adamlar AAA oyun olmasına rağmen Türkçe dil seçeneği eklemişler, destek olursak diğer yapımcılar da ders alabilir.

MotionlessINWhite

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,521
İsim
Chris Motionless
Oyuna çok merakım yok ancak şimdiden "Abi bu PC CP 2077 açar mı" sorularını görebiliyorum. Bir çok sistemi ağlatacak bir oyuna benziyor.
O kadar değil be hocam :) 1080 Ti ile dahi 4K 60 FPS oynanabiliyor, yani testte öyle idi.
1080P'de en düşük ayarlarda 30-60 FPS arası oynamak için tahminimce GTX 960 veya RX 460 çok rahat yeterli olacaktır.

Tremolo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,257
İsim
Burak Akkaya

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
O konuda Minecraft kadar güzel olamaz, çünkü zaten grafikleri çok iyi olan bir oyun. Ancak benim merak ettiğim DLSS 2.0 teknolojisi ile nasıl olacağı :)

Online olacak hocam, ancak oyunla beraber direkt gelecek mi yoksa 1-2 ay sonra mı gelecek bilmiyorum. Crack yapmayın be bu güzelim oyuna :) Adamlar AAA oyun olmasına rağmen Türkçe dil seçeneği eklemişler, destek olursak diğer yapımcılar da ders alabilir.
180 tl gibi bir fiyatı var. 1650 ti lı sistemim oynatır mı emin değilim, para yatırmak istemiyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
RAM oc ne kadar FPS arttırır tek merak ettiğim o.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,833
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom