Ben yılbaşı indirimini bekleyeceğim. Alacağım birkaç oyun kaldı. Onları da almam lazım düşerse, Elden ile GOW.Cyberpunk 2077 şuanda 124.5 TL sizce almalı mıyım yoksa steam yılbaşı indirimini mi beklemeliyim ? Yılbaşı İndirimi 22 Aralık da başlıyormuş.
Nasıl olsa oynayamıyacağım PC düşük olduğu için ama hazır indirim olduğu için faydalanmak istiyorum bana yılbaşını beklemek daha mantıklı geldi.Ben yılbaşı indirimini bekleyeceğim. Alacağım birkaç oyun kaldı. Onları da almam lazım düşerse, Elden ile GOW.![]()
Şuan alsana o zamana bitirir indirim zamaninda da yeni oyun alirsin kıpssCyberpunk 2077 şuanda 124.5 TL sizce almalı mıyım yoksa steam yılbaşı indirimini mi beklemeliyim ? Yılbaşı İndirimi 22 Aralık da başlıyormuş.
ben aldım iade ettimCyberpunk 2077 şuanda 124.5 TL sizce almalı mıyım yoksa steam yılbaşı indirimini mi beklemeliyim ? Yılbaşı İndirimi 22 Aralık da başlıyormuş.
İnternetiniz iyiyse GeForce NOW ile oynayabilirsiniz.Nasıl olsa oynayamıyacağım PC düşük olduğu için ama hazır indirim olduğu için faydalanmak istiyorum bana yılbaşını beklemek daha mantıklı geldi.
Ben bilgisayarımı 26 kasımda sipariş ettim daha 10 gün falan oldu kullanalı. Zamanında oyun alıyordum ama oynayamıyordum şimdi acısını çıkarıyorum. İndirimde toplamak mantıklı 75 ten aşağısı pek gelmez gibi Steam için. 75 se alın değilse beklemekte fayda var.Nasıl olsa oynayamıyacağım PC düşük olduğu için ama hazır indirim olduğu için faydalanmak istiyorum bana yılbaşını beklemek daha mantıklı geldi.
yılbaşı indiriminde kesinlikle rdr 2 de alacağım.rdr2 al
Geforce Now'ı tercih etmiyorum bir bilgisayar almam şart ama yaşımdan dolayı zorlanıyorum iş bulmakta.İnternetiniz iyiyse GeForce NOW ile oynayabilirsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Soruna cevap vereyim alınır. Çok sevdim o oyunu . Eğlendirdi.