Cyberpunk alınır mı ?

M U D N

80+
Reaksiyon skoru
10
Cyberpunk 2077 şuanda 124.5 TL sizce almalı mıyım yoksa steam yılbaşı indirimini mi beklemeliyim ? Yılbaşı İndirimi 22 Aralık da başlıyormuş.

Aynı fiyata düşer muhtemelen, alınır.

Cyberpunk 2077 şuanda 124.5 TL sizce almalı mıyım yoksa steam yılbaşı indirimini mi beklemeliyim ? Yılbaşı İndirimi 22 Aralık da başlıyormuş.
Ben yılbaşı indirimini bekleyeceğim. Alacağım birkaç oyun kaldı. Onları da almam lazım düşerse, Elden ile GOW. :D

Ben yılbaşı indirimini bekleyeceğim. Alacağım birkaç oyun kaldı. Onları da almam lazım düşerse, Elden ile GOW. :D
Nasıl olsa oynayamıyacağım PC düşük olduğu için ama hazır indirim olduğu için faydalanmak istiyorum bana yılbaşını beklemek daha mantıklı geldi.

Valla oyun çok güzel beni çok içine çekmişti. Fiyatını bilmem ama alınır.

ben aldım iade ettim

Nasıl olsa oynayamıyacağım PC düşük olduğu için ama hazır indirim olduğu için faydalanmak istiyorum bana yılbaşını beklemek daha mantıklı geldi.
İnternetiniz iyiyse GeForce NOW ile oynayabilirsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Soruna cevap vereyim alınır. Çok sevdim o oyunu . Eğlendirdi.

Ben bilgisayarımı 26 kasımda sipariş ettim daha 10 gün falan oldu kullanalı. Zamanında oyun alıyordum ama oynayamıyordum şimdi acısını çıkarıyorum. İndirimde toplamak mantıklı 75 ten aşağısı pek gelmez gibi Steam için. 75 se alın değilse beklemekte fayda var.
Edit: Yüzde 75 demek istedim yazmayı unuttum.

yılbaşı indiriminde kesinlikle rdr 2 de alacağım.

İnternetiniz iyiyse GeForce NOW ile oynayabilirsiniz.

Soruna cevap vereyim alınır. Çok sevdim o oyunu . Eğlendirdi.
Geforce Now'ı tercih etmiyorum bir bilgisayar almam şart ama yaşımdan dolayı zorlanıyorum iş bulmakta.

• Beğen
Reaksiyonlar: Alpl
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,118
Üyeler
183,383
Son üye
furkan034
Geri