Bana da lazım bakalım çözülecek mi bu konuCyberpunkta FG açmak isityorum ama doğrulama gerekli diyor bunu nasıl çözerim
ekran kartım 4060ti
Windows ayarlarından hocam. Aratırsanız çıkarNasıl ve nerden açıcam onu
Ya bende msi ventus 2x 4060 var cyberpunkta 78 dereceyi görüyor gpu normal mi sendeki marka model neCyberpunkta FG açmak isityorum ama doğrulama gerekli diyor bunu nasıl çözerim
ekran kartım 4060ti
Hocam msi ventusların soğutması kötü yani o sıcaklıklar normalYa bende msi ventus 2x 4060 var cyberpunkta 78 dereceyi görüyor gpu normal mi sendeki marka model ne
Bu sıcaklık sorun olur mu sence?Hocam msi ventusların soğutması kötü yani o sıcaklıklar normal
Rx 6600üm 75 dereceyi görüyoduBu sıcaklık sorun olur mu sence?
Modeli ne bu sıcaklıklar İn çok sorun yaratcağını pek sanmıyorum ama 85 ve üstü sorun yaratabilirBu sıcaklık sorun olur mu sence?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Rx 6600üm 75 dereceyi görüyodu
Msi ventus 2x black oc editionModeli ne bu sıcaklıklar İn çok sorun yaratcağını pek sanmıyorum ama 85 ve üstü sorun yaratabilir
Normal hocam ventusların soğutması kötü ama size önerim satıp dual serisinden almak eğer bu sıcaklıkları dert ediyorsanızMsi ventus 2x black oc edition
Gigabyte eagle nasıl peki 3 fanlı. Kartı geçen gün aldım amazondan iade ederimNormal hocam ventusların soğutması kötü ama size önerim satıp dual serisinden almak eğer bu sıcaklıkları dert ediyorsanız