Cyberpunk güncel nasıl indirilir ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Kardeşim siz sıkıntılı mısınız ya?
Param yok 250tl veremem oyuna senin paran var diye böyle konuşuyorsun!
(PARAM YOK ARABA ÇALMIYORUM)
Diyenler olur aranızda korsan çalmak değildir !
Hiç bir zaman alamicam bu oyunu yani hiç destek olamicam bu adamlara
korsan indirsem adamlar HİÇ BİR ŞEY kaybetmiyor
ARABA ÇALSAM kaybediyorlar yani burda paranız var diye boş yapmayın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ah korsan indirenler bir bitmediniz diyor birde sen hayatında hiç indirmedin mi ???

Alabildigim oyunları zaten para ile alıyorum ama ben Optimizasyonu leş gibi buglarla dolu bşir oyuna neden 250 TL vereyim ?
Araba çalsam nasıl bir mantık veya korsan indirince bir şey kaybetmiyor demek saçma bir benzetme ve düşünce olmuş.Korsana karşı çıkanlar konusunda cd projekt bile bu kadar kafaya takmıyorken crack kullanan oyunu beğenirse alsın gibi bir düşünceye girerken saçma yorumlar gelmiş,sana crack önermez kimse çünkü YASAK.

Araba çalsam nasıl bir mantık veya korsan indirince bir şey kaybetmiyor demek saçma bir benzetme ve düşünce olmuş fakat korsana karşı çıkanlar konusunda cd projekt bile bu kadar kafaya takmıyorken crack kullanan oyunu beğenirse alsın gibi bir düşünceye girerken saçma yorumlar gelmiş fakat sana crack önermez kimse çünkü YASAK.
Saçma bir benzetme değil bir şey kaybetmiyor direk söylüyorum.
Araba çalsamı da ben söylemiyorum korsan DÜŞMANI enayiler böyle örnekler veriyor sanki hiç indirmemişler gibi

Kardeşim siz sıkıntılı mısınız ya?
Param yok 250tl veremem oyuna senin paran var diye böyle konuşuyorsun!
(PARAM YOK ARABA ÇALMIYORUM)
Diyenler olur aranızda korsan çalmak değildir !
Hiç bir zaman alamicam bu oyunu yani hiç destek olamicam bu adamlara
korsan indirsem adamlar HİÇ BİR ŞEY kaybetmiyor
ARABA ÇALSAM kaybediyorlar yani burda paranız var diye boş yapmayın

Ah korsan indirenler bir bitmediniz diyor birde sen hayatında hiç indirmedin mi ???
korsan çalmak değildir diyor bide ya .d komedi. adam parayla satıyor, almanı istiyor. korsan almanı istemiyor. sen git o kadar adama maaş ver, senelerce uğraş sonra herifin biri gelip "pArAm yOk eĞwE" diyor ve oyununu tek kuruş vermeden satın alıyor. önce sesini kes ve bana boş yapma demeyi bırak. diyemezsin de zaten. ulan sistemim 800 lira ben gidip 300 liraya oyunu + geforce now'ı satın aldım. çok mu param var? hayır. 3 ay bekledim, biriktirdim ve satın aldım. korsan indirmen üreticiye bal gibi de zarar verir.
Araba çalsamı da ben söylemiyorum korsan DÜŞMANI enayiler böyle örnekler veriyor sanki hiç indirmemişler gibi
sen kimsin la bana enayi diyorsun? forumdasın bura babanın mekanı değil.

Yine de yaptığın yanlış ve etik olmayan bir hareket. Direkt hırsızlık değil ama "emek hırsızlığı". Bunu bil yeter.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,290
Üyeler
192,270
Son üye
Angelo0086
Geri