Pardon kanka ya ben 6800 görmüştüm kusura bakmadeğil teknobiyotikp2.5 var 6000tl HDD falan eklese 3600 yapsa işlemciyi 6800 faşan oluyo 1000tl monitör 7800
Pardon kanka ya ben 6800 görmüştüm kusura bakmadeğil teknobiyotikp2.5 var 6000tl HDD falan eklese 3600 yapsa işlemciyi 6800 faşan oluyo 1000tl monitör 7800
8000 TL ye rx 580 mi ?
çok pahalı çok rahat 2060 alınyıo o fiyata
Bu fiyata kat kat kat kat iyisi toplanır
az önce reçeteyi yazdımArkadaşlar sağolun ama çok yardımcı olmuyorsunuz, tam olarak hangi değişiklikleri yapmam lazım?
Şöyle yaptım ama PSU'dan ve monitörden anlamıyorum, hangisi daha mantıklı olur söylerseniz sevinirimArkadaşlar sağolun ama çok yardımcı olmuyorsunuz, tam olarak hangi değişiklikleri yapmam lazım?
itopyadan alma diğer şeyler konusunda yardımcı olamayacağım bende çok bilgili değilim ama bu sistem fazla pahalı bilen birileri yardımcı olurArkadaşlar sağolun ama çok yardımcı olmuyorsunuz, tam olarak hangi değişiklikleri yapmam lazım?
reis senden rica etsem en baştan toplar mısın, çünkü diğer parçaların hiçbirinden anlamadığım için yine saçma bir pc olacakaz önce reçeteyi yazdım
Bütçeniz nedir en iyisni toplayalımreis senden rica etsem en baştan toplar mısın, çünkü diğer parçaların hiçbirinden anlamadığım için yine saçma bir PC olacak
nereden almalıyımitopyadan alma diğer şeyler konusunda yardımcı olamayacağım bende çok bilgili değilim ama bu sistem fazla pahalı bilen birileri yardımcı olur
7-8k arası monitör dahil, bu ay veya önümüzdeki ay ben de alacağımBütçeniz nedir en iyisni toplayalım
hatta kulaklık+mouse+klavye de dahilnereden almalıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:
7-8k arası monitör dahil, bu ay veya önümüzdeki ay ben de alacağım