Neler Yeni

Cyberpunk oynanacak gibi değil

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Oyunu bugün indirdim. Hem çok sıkıldım hem de 2K çözünürlük her şey ultra ve Ray Tracing Ultra ve DLSS Dengeli iken 45 FPS ortalama alıyorum. Bazen 30 a düşüyor savaşırken falan. Bazen de 60 FPS oluyor hep değişiyor yani ama genel anlamda memnun etmedi. Oyunda aynı anda çok şey dönüyor anlamaya çalışırken iq düşüklüğü yaşıyorum. Oyunu anlamadan öyle yönergeyi takip ederek oynamak da anlamsız geliyor. Ya bilemedeim bence 250 lira verilmez

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Oyunu bugün indirdim. Hem çok sıkıldım hem de 2K çözünürlük her şey ultra ve Ray Tracing Ultra ve DLSS Dengeli iken 45 FPS ortalama alıyorum. Bazen 30 a düşüyor savaşırken falan. Bazen de 60 FPS oluyor hep değişiyor yani ama genel anlamda memnun etmedi. Oyunda aynı anda çok şey dönüyor anlamaya çalışırken iq düşüklüğü yaşıyorum. Oyunu anlamadan öyle yönergeyi takip ederek oynamak da anlamsız geliyor. Ya bilemedeim bence 250 lira verilmez
Sonunda oyunu bug dışında eleştiren biri.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,977
İsim
Mert Metshi
Ne sen oyuna 250 lira mı verdin oyun zaten bedava

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sonunda oyunu bug dışında eleştiren biri.
Şakasız 20 FPS gördüm aynı anda 10 adamla savaşırken. Ayarları düşüreyim diyorum darboğaz oluyor. Delirmelik optimazsyon
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne sen oyuna 250 lira mı verdin oyun zaten bedava
Ben vermedim. Çoğu kişi verdi ama zaten normalde vermeden oynanamaması gerekiyor 🤣

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
bende de öyle ne yazık ki 2070 kullanıyorum ultra ayarlarda rtx sayko ve dlss kalite modunda 35 60 arası oynuyorum. sana tavsiyem rtx kapalı dlss dengeliye alıp akıcı oynaman çünkü o fps'de rtx gerçekten tatmin etmiyor

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,977
İsim
Mert Metshi
Arkadaşlar beleş oyun bu kadar oluyor sorunları olabilir 🤣 🤭

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bende de öyle ne yazık ki 2070 kullanıyorum ultra ayarlarda rtx sayko ve dlss kalite modunda 35 60 arası oynuyorum. sana tavsiyem rtx kapalı dlss dengeliye alıp akıcı oynaman çünkü o fps'de rtx gerçekten tatmin etmiyor
1080P mi oynuyorsun sen?

Gl0ve

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
964
İsim
Yusuf Kadir ORAL
Kanka Abdullah abinin dediği gibi yakın oyun daha çok yemi illaki bir optimizasyon güncellemesi gelecektir.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Şakasız 20 FPS gördüm aynı anda 10 adamla savaşırken. Ayarları düşüreyim diyorum darboğaz oluyor. Delirmelik optimazsyon

Ben vermedim. Çoğu kişi verdi ama zaten normalde vermeden oynanamaması gerekiyor 🤣
ben rtx i kapatıp oynadım hiç bi kasma donma falan olmadı ben oyunu sevdim ama tek sorunu fazla karışık geldi bana bi görevi yaparken biri arayıp başka bir şey diyor altyazıda başka bi olay dönüyor falan oyun biraz karışık geldi onun dışında güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
bruuuh
yani bana kalırsa oyun fiyatını hak etmiyor çünkü 3 4 yılda böylesine saçma buglu optimizasyonu leş bir oyun yapılamazdı. onun dışında yaptığımız seçimler hikayeye yön de vermiyor pek. bana kalırsa 250 tl verilmez arkadaşlar oyuna birkaç ay bekleyin öyle alın almak istiyorsanız. gerçi ben torrent oynuyorum :dd

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
RTX kapayınca da anlamı kalmıyor ki.
2K her şey ultra da 60 sabit kalsa çok mutlu olcam da. Kapalı alanlarda 60 oluyor sadece açık yerlerde genel olarak 45.

Oyunu anlaması da sıkıntı. Türkçe altyazı kurmadım ama onunla alakası yok. Yani bin tane görev var mapi açıyorum tonlarca sembol var. Hackleme işi de tam analamadım

ben rtx i kapatıp oynadım hiç bi kasma donma falan olmadı ben oyunu sevdim ama tek sorunu fazla karışık geldi bana bi görevi yaparken biri arayıp başka bir şey diyor altyazıda başka bi olay dönüyor falan oyun biraz karışık geldi onun dışında güzel
Hah işte. Bende aynısını yaşıyorum. Çook karışık. Bir de ingilizce altyazı oynuyorum da sorun ondan kaynaklı değil

Top Bottom