Neler Yeni

Cyberpunk oynanır mı?

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Ali Mert Okuducu
İlk çıktığında buglar yüzünden falan kimse beğenmemişti. Şimdi düzeldi diyorlar. Oynanır mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_

agathusia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
MUZAFFER

As Nödt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ares Petrova
Oyun akıyor şu an eskisi gibi değil. Oynanır.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,792
İsim
MehmedVII
İlk çıktığında buglar yüzünden falan kimse beğenmemişti. Şimdi düzeldi diyorlar. Oynanır mı?
Bug ve optimizasyon olarak yok fakat oyunun kendisi iyi değil tam bir hayal kırıklığı bence. Özellikle yan görev yapısı ve hikayeleri olarak TW3'e göre baya düşük. TW3'e göre konuşmalar gereksiz uzun ve bayıyor

Vuudx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,160
İsim
Yusuf Karakaya
Bence güzel oyun ve rahatlıkla oynanır, optimizasyonu ilk çöp haline göre çok çok daha iyi, oynayacağım dersen Epicte şuan 125TL ve kesinlikle yan görevlerin alayını yaparak oyna

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Bug ve optimizasyon olarak yok fakat oyunun kendisi iyi değil tam bir hayal kırıklığı bence. Özellikle yan görev yapısı ve hikayeleri olarak TW3'e göre baya düşük. TW3'e göre konuşmalar gereksiz uzun ve bayıyor
Kişisel görüşünüzü belirtmişsiniz saygı duyuyorum fakat kesinlikle katılmıyorum yoruma.

Oyunu oynamadan ölmemeniz gerekiyor, bu kadar söylüyorum.

• Beğen

ege_onall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
585
İsim
ege
Harbi konuşmalar öyle sıkıcı ki fenasal bayıyo

• Beğen

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,615
İsim
oğuzhan ege
geçen sene crack ile bitirdim bug felan görmedim oyun akar gider oyna kral.

lil celux

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Alper Yılmaz
Oynanır farklı bir tad cyberpunk çoğu hata ve bug düzeltildiği söyleniyor bayadır oynamadım fakat gayet eglenceli oynanır ve alınır

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,732
İsim
Orkun
Bug'lı iken bile eğlendiren oyun şu anda çok daha gelişmiş durumda. Oyuna ek dlc bile çıkardılar. Bence kesinlikle 1 kere de olsa oynamalısın.

Top Bottom