Cyberpunk Save Kayboldu

Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar oyun açılırken Epic Games blutamı indireyim makineye mi indireyim diye soruyordu her zaman bulut olana tıklıyordum bugün yanlışlıkla makineye kaydet dedim oyun soygun görevinden başladı ben sağduyu delamain atölyesinde kalmıştım bulabilir miyim o görevin save dosyasını indirebilir miyim?

Arkadaşlar oyun açılırken Epic Games blutamı indireyim makineye mi indireyim diye soruyordu her zaman bulut olana tıklıyordum bugün yanlışlıkla makineye kaydet dedim oyun soygun görevinden başladı ben sağduyu delamain atölyesinde kalmıştım bulabilir miyim o görevin save dosyasını indirebilir miyim?
Bilgisayara kaydettiysen oyunun save dosyalarının içindedir muhtemelen. Save dosyalarındaki save leri tek tek denersen birisinin belirttiğin save olma şansı var.

Bilgisayara kaydettiysen oyunun save dosyalarının içindedir muhtemelen. Save dosyalarındaki save leri tek tek denersen birisinin belirttiğin save olma şansı var.
Tek tek nasıl deneyeceğim, oyun içerisinde save yükle diyince eskileri çıkıyor

Tek tek nasıl deneyeceğim, oyun içerisinde save yükle diyince eskileri çıkıyor
Oyun içinden bahsetmiyorum. Oyunun kaynak dosyaları arasından save dosyalarını bulabilirsen belki orada olabilir. Oradaki tüm save dosyalarını masaüstüne çıkartıp tek tek tekrar save klasörünün içine atıp bakabilirsin.

Belkide epic games buluttaki save dosyasını sendeki dosyanın üzerine yazmıştır ve temelli kaybolmuştur.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Uzmanı değilim bende, belki işe yarar diye söylüyorum.

Geri