Cyberpunk2077 Soru sorabilirsiniz.

Reverse Flash

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
962
Cyberpunk 2077 bugün satın aldım sabah indirmeye bıraktım şimdi indi çok şükür. 1-2 saat içinde oyuna bir göz atacağım merak ettikleriniz varsa bu başlık altından sorabilirsiniz. CEVAPLAYABİLDİĞİM soruları cevaplayacağım. RPG oyun oynamamış birisi olarak (AC Origins ve Odyssey hariç RPG öğeleri barındıran başka oyun oynamadım) görüşlerimi sunabilirim belki. Sistemim imzamda yazıyor FPS değerlerini paylaşırım sizinle.

Açarken herhangi hata vs. ile karşılaştın mı ?

Açarken herhangi hata vs. ile karşılaştın mı ?
Tadı nasıl yeniliyor mu?
Hayır bi problemle karşılaşmadım. Oyunu da gerçekten oluyormu diye steamapps den dosyalarını kopyalayıp başka dosyaya yapıştırdım. Steamden çıktım açıldı interneti kestim açıldı. Yani iade edip öylede oynayabilirsiniz sorunsuz. Şimdilik oyun hoşuma gitti. Atmosfer güzel.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada arkadaşlar ben oyuna aslında çok sert eleştiri yapmadım. Bu kadar hypelandıkdan sonra beklentileri karşılamaması ve biton sorun yaşaması insanların biraz eleştiri yapmamıza sebep oluyor tabii ki. Oyunun daha en başındayım şimdilik atmosfer güzel. Firmaya karşı bi mahcup hissettim ama neden bilmiyorum :D Çeviriyi tam bizim isteyeceğimiz şekilde yapmışlar çok ciddi bir çeviri yok.

Son düzenleme:
Geri