Neler Yeni

Cyberpunk77 İle İlgili Yanlış Beklentilere Girmeyin!

Beren

80+ Gold
Bir kaç yerde gördüm o yüzden böyle bir konu açayım dedim, belki bir iki arkadaşı 249 TL'den kurtarırım. (Yanlış anlaşılmasın oyunu kötülemeyeceğim.)

Çoğu kişi oyunu GTA havasında sanıyor, HAYIR! Bu oyun GTA gibi bir oyun değil, olmayacak. Bu bir rol yapma oyunu, RPG oyunu eğer daha önce bu tür bir oyun oynamadıysanız veya oynayıp beğenmediyseniz bu oyun sizlik bir oyun değil şimdiden söyleyeyim sonra oyun çıkınca büyük hayal kırıklığına uğrarsınız, yapmayın lütfen. Size tavsiyem önce gidin bi' Deus Ex Human Revolution oynayın eğer konu, mantık ve dünya severseniz Cyberpunk'a şans verirsiniz. Eğer sevmezseniz size tavsiyem Pre-Order yapmayın bekleyin bi' oyun çıksın baktınız gerçekten olağanüstü bir oyun, gerçekten hayran kaldınız o zaman alırsınız.

Son düzenleme:

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Ona yetecek param yokki alsam
Ayrıca 1 oyuna 250TL veresim gelmiyor 100TL ye indiğinde düşünebilirim ama Güzel bir oyun

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
O
Herkes GTA5 ile karşılaştırıyor. Bir kaç yerde uyardım bu oyun GTA gibi değil diye. Cahil damgası yedim :/
ohh no dostum. Normal durum. 9 köyden ve 9 sehirden kovarlar. Bildim birsey varsa sakin söyleme. Anlamazlar ve linc is comming olursun.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Witcher 3 gibi düşünün oyun kalitesi de witcher 3'e benzer.( rpg o yüzden)

Beren

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Witcher 3 gibi düşünün oyun kalitesi de witcher 3'e benzer.( rpg o yüzden)
Hayır, onun gibi düşünülmesi yanlış yine hayal kırıklığına uğrarlar. Çünkü Witcher 3'te hazır bir karakterdik namımız, şanımız vardı o yüzden herkes bize genelde abi çekerdi :d Bu oyunda böyle bir şey yok karakteri kendimiz yapıyoruz ve sıfırdan başlıyoruz yani bizi fazlasıyla oyunda hor görecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

satışa çıkdımı
Günaydın 1.5 yıl oldu :d

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Hayır, onun gibi düşünülmesi yanlış yine hayal kırıklığına uğrarlar. Çünkü Witcher 3'te hazır bir karakterdik namımız, şanımız vardı o yüzden herkes bize genelde abi çekerdi :d Bu oyunda böyle bir şey yok karakteri kendimiz yapıyoruz ve sıfırdan başlıyoruz yani bizi fazlasıyla oyunda hor görecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günaydın 1.5 yıl oldu :d
nasıl ya şuan alıp oynayabiliyozmu

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir kaç yerde gördüm o yüzden böyle bir konu açayım dedim, belki bir iki arkadaşı 249 TL'den kurtarırım. (Yanlış anlaşılmasın oyunu kötülemeyeceğim.)

Çoğu kişi oyunu GTA havasında sanıyor, HAYIR! Bu oyun GTA gibi bir oyun değil, olmayacak. Bu bir rol yapma oyunu, RPG oyunu eğer daha önce bu tür bir oyun oynamadıysanız veya oynayıp beğenmediyseniz bu oyun sizlik bir oyun değil şimdiden söyleyeyim sonra oyun çıkınca büyük hayal kırıklığına uğrarsınız, yapmayın lütfen. Size tavsiyem önce gidin bi' Deus Ex Human Revolution oynayın eğer severseniz bu oyun sizlik bir oyundur. Eğer sevmezseniz size tavsiyem Pre-Order yapmayın bekleyin bi' oyun çıksın baktınız gerçekten olağanüstü bir oyun, gerçekten hayran kaldınız o zaman alırsınız.
ben şahsen rpg haricinde loot için oynarım gerçekten bir oyunda loot toplamak en hoşlandığım şey
araçları bulmak silahlarıbulmak
gizli araç gereçleri bulmak
skyrim ve fallout new vegas oynamış biriyim bu arada

Top Bottom