Neler Yeni

Cyberpunk77 İle İlgili Yanlış Beklentilere Girmeyin!

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Hayır, onun gibi düşünülmesi yanlış yine hayal kırıklığına uğrarlar. Çünkü Witcher 3'te hazır bir karakterdik namımız, şanımız vardı o yüzden herkes bize genelde abi çekerdi :d Bu oyunda böyle bir şey yok karakteri kendimiz yapıyoruz ve sıfırdan başlıyoruz yani bizi fazlasıyla oyunda hor görecekler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Günaydın 1.5 yıl oldu :d
Deus ex gibi bakarsa da yanlış olur çünkü daha önce hiç böyle bir oyun çıkmamıştı. Bence bu yüzden hiçbir oyuna benzetmek yanlış olur.

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
ben şahsen rpg haricinde loot için oynarım gerçekten bir oyunda loot toplamak en hoşlandığım şey
araçları bulmak silahlarıbulmak
gizli araç gereçleri bulmak
bende among us da total task yapmayı çok seviyorum özellikle o kablo görevini

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
ben şahsen rpg haricinde loot için oynarım gerçekten bir oyunda loot toplamak en hoşlandığım şey
skyrim ve fallout new vegas oynamış biriyim bu arada
O tüm silahların sende açık olması ve full olması ve onları teker teker aramak çok güzel

Beren

80+ Gold
Deus ex gibi bakarsa da yanlış olur çünkü daha önce hiç böyle bir oyun çıkmamıştı. Bence bu yüzden hiçbir oyuna benzetmek yanlış olur.
Hayır dünya ve konu bakımından Deus Ex'e benziyor almadan önce bence herkes bi' Deus Ex serisine bakmalı.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
bende among us da total task yapmayı çok seviyorum özellikle o kablo görevini
Bende Rayman Legendsda tüm perileri toplayarak bölüm geçmek çok efsane hepsini fullemek

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Bir kaç yerde gördüm o yüzden böyle bir konu açayım dedim, belki bir iki arkadaşı 249 TL'den kurtarırım. (Yanlış anlaşılmasın oyunu kötülemeyeceğim.)

Çoğu kişi oyunu GTA havasında sanıyor, HAYIR! Bu oyun GTA gibi bir oyun değil, olmayacak. Bu bir rol yapma oyunu, RPG oyunu eğer daha önce bu tür bir oyun oynamadıysanız veya oynayıp beğenmediyseniz bu oyun sizlik bir oyun değil şimdiden söyleyeyim sonra oyun çıkınca büyük hayal kırıklığına uğrarsınız, yapmayın lütfen. Size tavsiyem önce gidin bi' Deus Ex Human Revolution oynayın eğer severseniz bu oyun sizlik bir oyundur. Eğer sevmezseniz size tavsiyem Pre-Order yapmayın bekleyin bi' oyun çıksın baktınız gerçekten olağanüstü bir oyun, gerçekten hayran kaldınız o zaman alırsınız.

Hadi oyunu zar zor aldık diyelim bilgisayarımın sistemi yetmiyor maalesef olsun youtube'dan 1080p izlerim artık

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Bence o sistem gereksinimleri yalan yada 30 fps için

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Yalanda gerçekte olsa oyunun optimizasyonu iyi olacaktır.
İyi olur ona şüphem yok ama 1060 ile 60 fps yüksek yada normal ayarlar için bile çok düşük kalır.

İyi olur ona şüphem yok ama 1060 ile 60 fps yüksek yada normal ayarlar için bile çok düşük kalır.
1660s olsa daha mantıklı geliyor ama 1060'a 60fps yüksek ayarlar için optimizasyon yaptılarsa konsol optimizayonuna benzer bir optimizasyonu vardır demektir.

Beren

80+ Gold

1660s olsa daha mantıklı geliyor ama 1060'a 60fps yüksek ayarlar için optimizasyon yaptılarsa konsol optimizayonuna benzer bir optimizasyonu vardır demektir.
Grafikleri bir tık kısmış olabilirler.

Beren

80+ Gold
skyrim ve fallout new vegas oynamış biriyim bu arada
Borderlands oynadın mı?

Top Bottom