Neler Yeni

D.A 5300TL SİSTEM BAZI SORUNLARIM VAR

yusuf06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Toruk
Özellikle bu sistemi satın alan arkadaşlar varsa yanıtlayabilir mi ben de bu sistemi aldım ama coin while ve ısı sorunlarım var. Sizde durumlar nasıl merak ettim. Yoksa sadece bende mi var ?

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,262
İsim
Bilal Tepe
2 3 kişi de de gördüm diğer technorati forumlarında memnun olan da var olmayanda var ama çoğunluk memnun size sıkıntılı gelmiş galiba :)

yusuf06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Toruk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 3 kişi de de gördüm diğer technorati forumlarında memnun olan da var olmayanda var ama çoğunluk memnun size sıkıntılı gelmiş galiba :)
ya ben de memnunum ama dediğim gibi yük altında fazla fps aldığım oyunlarda coin while yapıyo ve 75 76 derecelere kadar çıkıyo ısı

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,262
İsim
Bilal Tepe
ya ben de memnunum ama dediğim gibi yük altında fazla fps aldığım oyunlarda coin while yapıyo ve 75 76 derecelere kadar çıkıyo ısı
Işte bende ona şaşıyorum kasa akışı da iyi hava bakımından o seri kartlarda sorunlu diyen var garantiye gönderip teknik serviste düzelttiler şimdi yok digen var biraz karmaşık ama çokta bir sıcaklık fazlalığı yok diye düşünüyorum 89 95 fln olsa tm eyvallah da brom 75 gayet iyi bir deger

yusuf06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Toruk
Işte bende ona şaşıyorum kasa akışı da iyi hava bakımından o seri kartlarda sorunlu diyen var garantiye gönderip teknik serviste düzelttiler şimdi yok digen var biraz karmaşık ama çokta bir sıcaklık fazlalığı yok diye düşünüyorum 89 95 fln olsa tm eyvallah da brom 75 gayet iyi bir deger
ya 75 almakla kalsam neyse coin while canımı sıkıyo benim

yusuf06

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Yusuf Toruk
biraz da endişem normalden daha ucuza aldığımız için acaba sıkıntılı falan mı ister istemez kafamı karıştırıyo bu durum

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Bende 1660 super 2700x var ultra grafiklerde daha 70 ten yukarı çıkmadı.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Ayrıca o dereceler normal..

.Tolga

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Tolga Karadeniz
Bence normal değil o değerler. Tanıtım videolarında hiç o değerlere ulaşmıyor bu kartlar nedense.. :)

AMD ısınma konusunda sıkıntılıymış arkadaş.. ben de aldıktan sonra anladım. Kafamı nereye çevirsem Ryzen 5 3600 serisi kullanıyor ve ısınma problemleri var. Onun dışında AMD'nin ekran kartına kalmış arkadaşlarımız var sorunsuz driver kovalıyor undervolt yapıyor vb.

Ben bu konuda teknoloji kanallarını da suçlu buluyorum AMD çok gereksiz bir şekilde savunuluyor şöyle hızlı, böyle güzel, şöyle serin çalışıyor, efsane f/p ürünü vb. ama gel gelelim herkes 6000-7000 tl verip problemlerle boğuşuyor.

Şimdiden fan arkadaşlar için cevap vereyim; He canım he amd çok iyi çok serin çok sorunsuz. Bakın bakalım intel serisi için problem konuları var mı?

Konunuza dönecek olursak zaten ekstra yük ekstra performansa pek ihtiyacınız yok eğer o sistemle 144 ve üzeri fps alıyorsanız. Dolayısıyla bios üzerinden boost performance özelliğini devre dışı bırakın 10-15 derece arası fark yaratacaktır. Bu özellik gerektiği zamanlarda işlemcinizin performansını boost ederek max. seviyeye getiriyor ama dediğim gibi ihtiyacınız yok gibi duruyor.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,262
İsim
Bilal Tepe
Dediğim gibi o seride çok şikayet var

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,122
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
biraz da endişem normalden daha ucuza aldığımız için acaba sıkıntılı falan mı ister istemez kafamı karıştırıyo bu durum
kaptan ventus zaten ısınan modellerden bende 1660 super var max 30dk furmarkta 77 derece gördü yani sıkıntı yok zaten nvidia kartlarının genelinde coil whine sıkıntısı var istiyosan git iade et yenisini vermek zorundalar zaten benim bildiğim benim kartta 1660 super ventus xs oc ondada var coil whine ben iade etmedim dursun dedim zaten kulaklık takınca duymassın sesini o yüzden dert etme

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,079
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Coil Whine konusunda MSI Afterburner'dan fan kontrolü dene.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,008,817
Üyeler
159,838
Son üye
Eternal Pax
Top Bottom