ya ben de memnunum ama dediğim gibi yük altında fazla fps aldığım oyunlarda coin while yapıyo ve 75 76 derecelere kadar çıkıyo ısı2 3 kişi de de gördüm diğer technorati forumlarında memnun olan da var olmayanda var ama çoğunluk memnun size sıkıntılı gelmiş galiba
Işte bende ona şaşıyorum kasa akışı da iyi hava bakımından o seri kartlarda sorunlu diyen var garantiye gönderip teknik serviste düzelttiler şimdi yok digen var biraz karmaşık ama çokta bir sıcaklık fazlalığı yok diye düşünüyorum 89 95 fln olsa tm eyvallah da brom 75 gayet iyi bir degerya ben de memnunum ama dediğim gibi yük altında fazla fps aldığım oyunlarda coin while yapıyo ve 75 76 derecelere kadar çıkıyo ısı
ya 75 almakla kalsam neyse coin while canımı sıkıyo benimIşte bende ona şaşıyorum kasa akışı da iyi hava bakımından o seri kartlarda sorunlu diyen var garantiye gönderip teknik serviste düzelttiler şimdi yok digen var biraz karmaşık ama çokta bir sıcaklık fazlalığı yok diye düşünüyorum 89 95 fln olsa tm eyvallah da brom 75 gayet iyi bir deger
vsync açık oynuyorum veya 144 fps sabıtliyorum 200 üzeri cızırdamaya başlıyo kartya 75 almakla kalsam neyse coin while canımı sıkıyo benim
biraz da endişem normalden daha ucuza aldığımız için acaba sıkıntılı falan mı ister istemez kafamı karıştırıyo bu durumIşte bende ona şaşıyorum kasa akışı da iyi hava bakımından o seri kartlarda sorunlu diyen var garantiye gönderip teknik serviste düzelttiler şimdi yok digen var biraz karmaşık ama çokta bir sıcaklık fazlalığı yok diye düşünüyorum 89 95 fln olsa tm eyvallah da brom 75 gayet iyi bir deger
Ayrıca o dereceler normal..ya ben de memnunum ama dediğim gibi yük altında fazla fps aldığım oyunlarda coin while yapıyo ve 75 76 derecelere kadar çıkıyo ısı
kaptan ventus zaten ısınan modellerden bende 1660 super var max 30dk furmarkta 77 derece gördü yani sıkıntı yok zaten nvidia kartlarının genelinde coil whine sıkıntısı var istiyosan git iade et yenisini vermek zorundalar zaten benim bildiğim benim kartta 1660 super ventus xs oc ondada var coil whine ben iade etmedim dursun dedim zaten kulaklık takınca duymassın sesini o yüzden dert etmebiraz da endişem normalden daha ucuza aldığımız için acaba sıkıntılı falan mı ister istemez kafamı karıştırıyo bu durum