Neler Yeni

D.A. Forum Hangi Sandalyeyi Kullanıyor ?

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat

Artarof

80+ Bronze
Selamlar.
Malumunuz oyuncu koltukları çok pahalı durumda, herkes karşılayamıyor. Hayır ben oyuncu koltuğu kullanmam ergonomik ofis sandalyesi alacağım derseniz işiniz daha zor çünkü bulması daha zor ve pahalı.
Yok ben onu da geçtim sıradan bir ofis sandalyesi bakıyorum dediğinizde ise sizi alışveriş sitelerinde 3-3.5 oy almış ürünler manasız fiyatlarıyla sizi karşılayacak.

Bildiğiniz fiyat performans ofis sandalyesi var mı ? Siz ne kullanıyorsunuz. Fotoğraf paylaşırsanız daha faydalı olur. Farklı sandalyeleri (ofis olmayan) çeşitli minder gibi malzemelerle daha rahat hale varsa çok merak ediyorum.
Bunu kullanıyorum. Bir sene olacak, sol kolçağın haraket mekanizmasındaki gevşeme haricinde bir sıkıntısı yok, gayet de memnunum.

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,697
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Hawk fab v1 kullanıyorum çok memnunum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Kürşat

QWuiet

80+ Bronze
Selamlar.
Malumunuz oyuncu koltukları çok pahalı durumda, herkes karşılayamıyor. Hayır ben oyuncu koltuğu kullanmam ergonomik ofis sandalyesi alacağım derseniz işiniz daha zor çünkü bulması daha zor ve pahalı.
Yok ben onu da geçtim sıradan bir ofis sandalyesi bakıyorum dediğinizde ise sizi alışveriş sitelerinde 3-3.5 oy almış ürünler manasız fiyatlarıyla sizi karşılayacak.

Bildiğiniz fiyat performans ofis sandalyesi var mı ? Siz ne kullanıyorsunuz. Fotoğraf paylaşırsanız daha faydalı olur. Farklı sandalyeleri (ofis olmayan) çeşitli minder gibi malzemelerle daha rahat hale varsa çok merak ediyorum.
Misafir sandalyesi (yazın hawk almayı düşünüyorum)

oguz13

80+ Bronze
Seduna kullanıyorum. Marketten 1000 lira gibi bir fiyata almıştım. Gerçi şimdi 5000 aşşağı değildir.
images

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Şuan aktif olarak, X Drive Atak, XFly 1530B ve XFly'ın satışa sunmadığı başka bir model kullanıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
Öyle bir sandalye kullanıyorum ki fıtık olmak üzereyim pahalı diye almıyordum şimdi bel ağrısından uyuyamaz oldum….

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emre
Memnun musunuz ve link bulabilir misiniz ?
Geçen sene babamban istediğim de spotçudan getirmişti nette varmı bilmiyorum. İdare ediyor. Alıcaksanız spotçulara veya letgo sarı siteye bakın derim orda ucuz güzel 0 sandalyeler oluyor

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Eski yemek masasının sandalyesini kaptım. Köyde falan da plastik sandalye veya tabure tercih ediyorum. Oyuncu koltuğu hayatta görmedim görebileceğimi de sanmıyorum. Hem bizim bünyede alerji yapar.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut
mutfak sandalyesi kullanıyorum bi bacağıda kırık arada çıkıo sandalye olmak çok pahalı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,232
Üyeler
161,255
Son üye
WhyYouJump
Top Bottom