D.A. Forum Hangi Sandalyeyi Kullanıyor ?

Selamlar.
Malumunuz oyuncu koltukları çok pahalı durumda, herkes karşılayamıyor. Hayır ben oyuncu koltuğu kullanmam ergonomik ofis sandalyesi alacağım derseniz işiniz daha zor çünkü bulması daha zor ve pahalı.
Yok ben onu da geçtim sıradan bir ofis sandalyesi bakıyorum dediğinizde ise sizi alışveriş sitelerinde 3-3.5 oy almış ürünler manasız fiyatlarıyla sizi karşılayacak.

Bildiğiniz fiyat performans ofis sandalyesi var mı ? Siz ne kullanıyorsunuz. Fotoğraf paylaşırsanız daha faydalı olur. Farklı sandalyeleri (ofis olmayan) çeşitli minder gibi malzemelerle daha rahat hale varsa çok merak ediyorum.
Bunu kullanıyorum. Bir sene olacak, sol kolçağın haraket mekanizmasındaki gevşeme haricinde bir sıkıntısı yok, gayet de memnunum.

Hawk fab v1 kullanıyorum çok memnunum

Selamlar.
Malumunuz oyuncu koltukları çok pahalı durumda, herkes karşılayamıyor. Hayır ben oyuncu koltuğu kullanmam ergonomik ofis sandalyesi alacağım derseniz işiniz daha zor çünkü bulması daha zor ve pahalı.
Yok ben onu da geçtim sıradan bir ofis sandalyesi bakıyorum dediğinizde ise sizi alışveriş sitelerinde 3-3.5 oy almış ürünler manasız fiyatlarıyla sizi karşılayacak.

Bildiğiniz fiyat performans ofis sandalyesi var mı ? Siz ne kullanıyorsunuz. Fotoğraf paylaşırsanız daha faydalı olur. Farklı sandalyeleri (ofis olmayan) çeşitli minder gibi malzemelerle daha rahat hale varsa çok merak ediyorum.
Misafir sandalyesi (yazın hawk almayı düşünüyorum)

Seduna kullanıyorum. Marketten 1000 lira gibi bir fiyata almıştım. Gerçi şimdi 5000 aşşağı değildir.
images

Şuan aktif olarak, X Drive Atak, XFly 1530B ve XFly'ın satışa sunmadığı başka bir model kullanıyorum.

Öyle bir sandalye kullanıyorum ki fıtık olmak üzereyim pahalı diye almıyordum şimdi bel ağrısından uyuyamaz oldum….

Memnun musunuz ve link bulabilir misiniz ?
Geçen sene babamban istediğim de spotçudan getirmişti nette varmı bilmiyorum. İdare ediyor. Alıcaksanız spotçulara veya letgo sarı siteye bakın derim orda ucuz güzel 0 sandalyeler oluyor

Eski yemek masasının sandalyesini kaptım. Köyde falan da plastik sandalye veya tabure tercih ediyorum. Oyuncu koltuğu hayatta görmedim görebileceğimi de sanmıyorum. Hem bizim bünyede alerji yapar.

mutfak sandalyesi kullanıyorum bi bacağıda kırık arada çıkıo sandalye olmak çok pahalı

Geri