sanmam her ne kadar konu kilitlense de konuyu takip edenler linki gördüHerkes gençer gaming ile uğraşıyordu kimse farketmedi ki
sanmam her ne kadar konu kilitlense de konuyu takip edenler linki gördüHerkes gençer gaming ile uğraşıyordu kimse farketmedi ki
gelir birazdan stok merak etmeyin 20.50 ile 21.10 arasın takip edin hocamben sinerjiyi kaçırdım ya of
taksitle mi aldınız fiyat niye 13k ?
ediyorum ara ara bakıyorum havale ödeme yöntemini seçersem 24 saat ödeme süresi falan veriyor mu? yani 2 saat sonra falan ürün benden gitmeyecekgelir birazdan stok merak etmeyin 20.50 ile 21.10 arasın takip edin hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi hocam bence hayırlı olsun. Vatan sistemi aldım akşam kullanmak için. Bunu görünce kaçırmadım bunu da aldım. Birini kullancam bakalım hangisini kullansam karar veremedim
muhtemelen veriyordur da havale ile alım yoktur kanka gg de geçenki sistemler havale ile iptal oldu çünküediyorum ara ara bakıyorum havale ödeme yöntemini seçersem 24 saat ödeme süresi falan veriyor mu? yani 2 saat sonra falan ürün benden gitmeyecek
hocam kesin gelir mi simdigelir birazdan stok merak etmeyin 20.50 ile 21.10 arasın takip edin hocam
1tb HDD almışgelir birazdan stok merak etmeyin 20.50 ile 21.10 arasın takip edin hocam
Evet hocam taksitle ayrica ram ve hdd ekledimgelir birazdan stok merak etmeyin 20.50 ile 21.10 arasın takip edin hocam
of ben 13400f eklemistim odeme kisminda stok yok dediEvet hocam taksitle ayrica ram ve hdd ekledim
bro anakart 3200 ama senin ramler 3600 nasil olcakEvet hocam taksitle ayrica ram ve hdd ekledim
of cok iyi ya ben oyalandim biraz yazik kafama GHSDIGHSDBence çok iyi fiyata aldım
gg ile snerji bir değil ki belki onda olmazmuhtemelen veriyordur da havale ile alım yoktur kanka gg de geçenki sistemler havale ile iptal oldu çünkü
malum siteyi konuştuk 3 kere adını anınca mod beliriyormesajim niye mod onayi istiyor ya